MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni sezon 2. tanıtımı

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi açıklanmıştı. Bu açıklamanın hemen ardından dizinin yeni sezon 2. fragmanı da yayınlandı. Reyting rekortmeni dizi 25 Ekim Çarşamba akşam TRT1 ekranlarında olacak. İşte sosyal medyada yoğun bir şekilde aratılan dizinin yeni sezon 2. tanıtımı...

Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli olmuştu. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ’da Twitter hesabından dizi ile ilgili bilgi paylaştı. Ayrıca Diriliş Ertuğrul TRT1’in yayın akışında da görülüyor.
Ertuğrul Bey’in intikamını almak bize vaciptir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?
Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar'a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul'un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul'a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul'ların ve Çavdar'ların zaaflarını bilen Ekaterina'nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul'a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?
dirilisic

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’A YENİ OYUNCU
Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela'nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan Aslıhan Güner, Diriliş Ertuğrul’a katıldı. Güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A KİMLER KATILDI?
Çarşamba akşamlarıın sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda izleyeceğimiz oyunculardan bir tanesi Gürbey İleri olacak. Gürbey İleri'nin hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmezken sevilen oyuncunun diziye dahil olması heyecan yarattı. Bir diğer isim ise Aslıhan Güner. Bu isim daha önce açıklanmıştı ancak yeni bölüm fragmanında ilk defa izleyiciler tarafından görüldü. Kötü bir karakteri canlandıracağı düşünülen ve yeni bölüm fragmanında ”arkamızda Emir Sadeddin var” sözü ile merak uyandıran isimlerden birisi.
dirilisic-1


Vitrin


En Çok Aranan Haberler