HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte HTC U11 Türkiye fiyatı: Özellikleri iyi de olsa cep yakacak!

HTC U11'in Türkiye fiyatı belli oldu. HTC'nin yeni tepe seviye modelinin özellikleri oldukça iyi ama bu fiyatı ile fazlaca eleştirilecek gibi görünüyor. HTC U11 modeli, likit cam yüzeyi, esneyebilir gövdesi ve AF özellikleriyle dikkat çekiyor. U11'in Türkiye'ye sunulan varyasyonları sadece 4GB RAM ve 64GB yerel bellek ile geldi. İşte HTC U11 fiyatı ve özellikleri...

İşte HTC U11 Türkiye fiyatı: Özellikleri iyi de olsa cep yakacak!

HTC U11 için Türkiye fiyatı bugün duyuruldu. Türkiye'de henüz piyasaya sürülmeye başlayan HTC U11 özellikleri kayda değer olsa da fiyatı cep yakacak. Daha çok multimedya özelliklerinin ve dış silüet özelliklerinin öne çıktığı bir akıllı telefon modeli oldu. Daha önce yekpare tasarım ve dayanıklılık konusunda kendisini göstermek isteyen HTC, bu sefer gelen eleştirilerin üzerine multimedya özelliklerinin öne çıktığı bir U11 modeli geliştirmiş.

HTC U11 FİYATI ve ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

HTC U11’in 12MP HTC UltraPixel 3, 1.4μm pixel ana kamerası UltraHızlı Otofokus, BSI sensörü, Optik İmaj Sabitleyici (OIS), f/1.7 diyafram açıklığı, Çift tonlu LED flaş, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, Yüz algılama, Manuel kontrolle Pro modu, 32-saniyelik pozlama, RAW format desteği, HDR Boost, Panorama Hyperlapse, Ağır çekim video (1080p @120fps), 3D ses sile 4K video çekimi, Hi-Res stereo kayıt ve Akustik Fokus ve Video Pic özellikleriyle öne çıkıyor. HTC U11’in16MP’lik ön kamerası ise kullanıcılarına BSI sensörü, Canlı Makyaj, Otomatik, Sesli ve Panaromik Selfi, 10 saniyeye kadar otomatik zamanlayıcı, HDR Boost ve Full HD 1080p video çekimi özellikleri taşıyor. Bununla birlikte HTC U11'in arayüzü olan Sense yazılımı da güncellendi ve Google arayüzü ile birlikte daha sade çalışacağı iddia edildi.

Snapdragon X16 LTE modem ile Gigabit Sınıfı LTE (1Gbps'ye kadar) özelliklerine sahip HTC U 11, 4GB RAM / 64GB depolama alanı taşıyor. HTC U11 fiyatı ise 3,799 TL!

U Ultra ve HTC Bolt modellerindeki gibi 3.5 mm kulaklık girişinden mahrum olan HTC U11, kutu içeriğinden HTC USonic USB-Type C kulaklıkları ile birlikte çıkıyor. Aktif gürültü engelleyici özelliğine sahip kulaklığın, oldukça üst seviye olduğu belirtiliyor.

Teknik özellik tarafında 5.5 inç Quad HD SuperLCD 5 ekran ile gelen HTC U11'de Qualcomm'un en güçlü işlemcisi Snapdragon 835 bulunuyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler