MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Prens Harry ile evlenen Meghan Markle’ın ikinci gelinliği

Meghan Markle’ın gelinliği büyüledi. Prens Harry ile evlenen ABD’li oyunucu Meghan Markle’ın merakla beklenen gelinliği gündeme bomba gibi düştü. Meghan Markle’ın ikinci gelinliği de ortaya çıktı.

Meghan Markle’ın gelinliği gündemi salladı. Prens Harry ile bugün evlenen ABD’li oyunucu Meghan Markle’ın gelinliğinin tasarımcısı belli oldu. Sade bir gelinlik seçen Markle, uzun kollu, ipek bir gelinlik giydi.

Gelinliğin en gösterişli kısmı, uzun duvağıydı. Üzerinde çiçekli işlemeler olan duvak, 4,5 metre uzunluğundaydı.

Markle, tasarımcı Claire Waight Keller imzalı Givenchy marka gelinlik giydi. İngiliz tasarımcı Claire Waight Keller, Givenchy’nin ilk kadın tasarımcısı.

İKİNCİ GELİNLİK ORTAYA ÇIKTI

Meghan Markle resmi tören sonrası çok konuşulan gelinliğini çıkarıp ikinci gelinliğini giydi. Dünyanın en lüks elektrikli araçlarından birine binen çift, Frogmore House'da konuklarına verdikleri davete katıldı.

Resepsiyon için yola çıkan Meghan'ın ikinci gelinliği Stella McCartney imzalıydı.

4C70FF7900000578-5748651-image-a-9_1526754459426

İpek kumaştan hazırlanan kırık beyaz elbisesini, yine Stella McCartney imzalı altın clutch çantayla tamamlayan Sussex Düşesi, ayakkabı konusunda da çoğu kraliyet kadını gibi Aquazzura'yı seçti.

meghan-markle-stella-mccartney

Meghan Markle parmağındaki yüzük de gözlerden kaçmadı. Taze gelin parmağına Harry'nin annesi Diana'ya aitti bir yüzük taktı.

Bu bağlamda sosyal medyada da görüşler ikiye ayrıldı: Kimi Stella McCartney'nin hazırladığı elbiseyi gelinliğinden daha çok beğendi, kimi de Clare Waight Keller'ın Givenchy bünyesinde tasarladığı gelinliği gelmiş geçmiş en ikonik gelinlik tasarımları arasında zirveye yerleştirdi.

Çiftin Frogmore House'da verdiği davete yaklaşık 200 seçkin konuk katıldı. Çiftin davetlilerle
düzenlediği partinin sabah saatlerine kadar sürdüğü aktarıldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler