MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzzet Çapa Gülben Ergen'in kendisine yazdığı mesajları ifşa etti

Gülben Ergen'in her şeyi yalanladığını söyleyen gazeteci İzzet Çapa, her şeyi ifşa etti. Dün köşe yazısında Gülben Ergen skandalını kaleme alan İzzet Çapa, bugün Gülben Ergen'in kendisine attığı mesajları da paylaştı.

Gündemden düşmeyen Gülben Ergen'e bu sefer de çalıştığı gazetenin eski yazarından darbe geldi. Gazeteci İzzet Çapa, Gülben'in kendisine attığı mesajları tek tek ifşa etti.

"SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAFLARINI BANA ATTIN"

İzzet Çapa, Gülben Ergen'in her şeyi zamanında olduğu gibi şimdi de yalanladığını anlatarak "Gülben Ergen, Erhan Çelik ile ilişkisi duyulmadan önce sarmaş dolaş fotoğrafını yanlışlıkla bana attı ama ben arkadaşlığımızdan ötürü yayınlamadım. Şimdi beni yalanlıyorsun." dedi.

gazeteci-emin-capa-gulben-ergen-in-kendisine

TOLGA TUĞLES'İ MUSTAFA DİYE KAYDETMİŞ

Gülben Ergen'in tepki göstediği yazı dün superhaber.tv'de İzzet Çapa'nın köşesinde yayınlandı. İzzet Çapa'nın yardımcı Burak, bir balıkçıda Erhan Çelik'in yan masasına oturup ortam dinmesiyle yeni skandalları ortaya çıkardı.

İşte Gülben Ergen'i kızdıran o yazı...

Gecenin bir vakti telefonum acı acı çaldı! Tam da evde kaptırmış son dönemlerin popüler dizisi Mindhunter'i izliyorum büyük bir heyecanla! Baktım arayan bizim Burak!

"Yılın dedikodusunu dinlemeye hazır mısınız?" diye böğürüyordu telefonda!

"Dur oğlum bir sakin ol, anlat bakalım ne oldu?"

Bizimki başladı dökülmeye...

İzin gününde almış annesini Kandilli'deki o ünlü balıkçıya yemeğe götürmüş.

Bunlar tam yemeğe başlarken son günlerde ismi gündemden düşmeyen Erhan Çelik, bir arkadaşıyla gelip arka masalarına oturmuş.

gülben erhan çelik

Gece aleminin tilkisi olan Burak durur mu, hemen kulak kabartmış.

Burak'ın yalan söylemeyeceğine adım kadar eminim ama eğer olur da Erhan Çelik çıkıp da "Masada bunlar konuşulmadı!" derse herkesin içinde ondan, yazıda adı geçenlerden ve tüm okuyuculardan özür dilemeye hazırım!

Gülben Ergen bir dönem eski eşi Mustafa Erdoğan'la sürekli mesajlaşıyormuş! Haliyle bu gece yarılarına kadar süren mesajlaşmadan Erhan Çelik rahatsız olmaya başlamış.

"Yani patron" dedi bizim ki: "Bunların evliliğindeki kırılmanın mazisi çok eskilere dayanıyormuş meğer!"

Nefes almadan devam etti anlatmaya.

Gülben Ergen bir gün çocuklarını yemeğe götüreceğini söyleyip Nusret'e gitmiş. Ve Erhan Çelik sosyal medyadan görmüş ki Mustafa Erdoğan da orada!

gülben erhan çelik

"KURAN'A EL BASARIM Kİ..."

Eve gelince Gülben Ergen'e bu durumu sormuş ve Gülben Hanım Kuran'a el basarak Mustafa Erdoğan'ın işlerinin iyi gitmediğini, Anadolu Ateşi'nin tekrar yükselişe geçmesi için PR desteğine ihtiyacı olduğunu söylemiş.

Bu durum Erhan Çelik'e pek de inandırıcı gelmemiş! Şüpheleri ayyuka çıkmış iyice. Çünkü Gülben Ergen'in elinden telefon düşmüyormuş!

Ve bir gün Gülben Ergen mutfaktayken almış telefonu eline ve başlamış yazışmaları okumaya. Okudukça da şok olmuş!

"Sesi titriyordu bunu anlatırken adamcağızın!" diyor Burak...

gülben erhan çelik

"SEVGİLİM SENİ ÇOK ÖZLEDİM"

Mustafa diye kayıtlı Whatsapp konuşmasında "Sevgilim"le başlayan onlarca cümle çıkmış karşısına. Ve bunların bir çoğu 'Seni çok özledim" ile bitiyormuş.

Sonra Mustafa Erdoğan'ın Whatsapp profil resminde üç çocuğuyla fotoğrafının olduğunu hatırlamış ama bu Mustafa olarak kaydedilen numaranın profil resminde el ele tutuşan yüzleri görünmeyen iki kişi varmış.

"E tabii kafasına takılmış bu iş İzzet Bey," diyor bizimki.

“O numarayı kaydedip araştırmış ve karşısına kim çıksa beğenirsiniz.”

"Kim çıkmış ulan uzatma lafı" dedim!

gülben erhan çelik

O NUMARA TOLGA DUĞLES'İN ÇIKTI

"Tolga Duğles, Tolga Duğles İzzet Bey!" diye bağırdı!

Tabii ki hemen konuyu Gülben Ergen ile paylaşmış! Gülben yine Kur'an'a el basarak 'O kişi okullarda bana destek olacak bir iş adamı' diyerek olayı örtbas etmeye çalışmış!

Bizimkilerin masasına garson servis yaparken Burak konuşmanın bir kısmını kaçırmış. "Bir Kapadokya lafı duydum" diye devam etti anlatmaya.

Erhan Çelik, Gülben Ergen'in Mahsun Kırmızıgül ile birlikte çevirdiği Vezir Parmağı filminin çekimleri için Kapadokya'ya gitmiş. Hatta bu gidiş basına "Erhan Çelik, Mustafa Erdoğan ile karşılaşınca seti terk etti" şeklinde yansımış!

"Oysa ki işin aslı hiç de öyle değilmiş," dedi bizimki soluksuz.

"Yahu Burak tane tane anlat, gecenin bir vakti kafamı dedikodu kovanına çevirdin" dedim.

"Ama efendim bu yılın magazin bombası" diye devam etti Burak...

Meğerse Erhan Çelik o sete Gülben Ergen'e anlaşmalı boşanma sözleşmesini imzalatmak için gitmiş! Çünkü Gülben Ergen hiçbir şekilde imzalamaya yanaşmıyormuş.

Zaten daha sonra da mahkemelere girmemek için önce tek başına Umre'ye, sonra çocuklarıyla Amerika tatiline gitmiş.

Tüm bu yaşananlardan sonra Erhan Çelik işte o ünlü "Herkesin yolu açık olsun, ben boşanma davasını açtım!" tweet'ini de o günden sonra atmış!

Ve böylelikle boşanma süreci başlamış!

Evliyken Erhan Çelik yeni bir telefon almış. Eski telefondaki bilgileri yeni telefona geçirirken birden eski telefon ortadan kaybolmuş.

gülben erhan çelik

NAZLI ÇELİK'İN FOTOĞRAFLARINI SIZDIRDI

Ayrılana kadar meseleyi hiç kaale almamış Erhan Çelik. Ancak o telefonda bulunan Nazlı Çelik'le olan fotoğrafları basına sızınca telefonun kimlerin elinde olduğunu anlamış.

Valla Burak'ın bu anlattıklarından sonra gel de önümüzdeki günlerde Erhan Çelik'in kimlerle fotoğraflarının çıkacağını merak etme!

"Geçtiğimiz hafta da sarışın bir kadınla sosyal medyaya kim tarafından servis edildiği bilinmeyen bir fotoğrafı yayılmıştı ya, yeni sevgilisi demişlerdi o kişi için. Meğerse o hanım da bir dönem aşk yaşadığı Elif Dürüst'ten başkası değilmiş."

O FOTOĞRAFI DA GÜLBEN ERGEN SIZDIRMIŞ

Erhan Çelik diyormuş ki... İşin en acısı Vuslat Doğan Sabancı skandalın en başında Gülben'e onu gazeteye ben aldım diye arka çıkarken; Gülben'in, Vuslat'ın en yakın arkadaşı Elif Dürüst'ü aslanların önüne attığını görmüyordu. Çünkü bu fotoğraf sadece Gülben ve benim ortak bir arkadaşımızda vardı. O da fotoğrafı Gülben'e verdiğini itiraf etti. Tıpkı Nazlı gibi Elif'in fotoğrafını da Gülben servis etti.

Gülben dertlenirken onun önüne Çin Seddi gibi savunma duvarı örenler, aslında onun kendilerini arkadan nasıl hançerlediğini bilmiyorlar diye derin bir of çekti Erhan Çelik!

“Yeter” dedim kapattım telefonu. Bizimkinin tanık olduğu acayip sohbet, David Fincher'ın Mindhunter’ından daha çok karıştırmıştı kafamı!

En iyisi ben bir bardak ılık süt içip vurup kafayı yatayım!

İşte Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan'ı Aldattığı Görüntüler

5trfd

8789798

43ERDEWD

54564654

gergen

erhan_manset

glben-1

skandall (1)

54564

kavga

Vitrin


En Çok Aranan Haberler