MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kadın dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan duygu yüklü yeni dizi Kadın'ın bu akşam yayınlanacak olan 2. bölümünde sürpriz gelişmeler var. Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin'in çizdiği resimler annesinin eline geçiyor. Hatice gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşıyor. İşte Kadın dizisinin 2. bölüm fragmanları ve özeti!

Kadın yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşatmaya devam edecek. Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Kadın yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. İşte, Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu.

Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler