KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kadınları gerçek kraliçelere dönüştüren dönüşümler!

    Başkasının ne düşündüğü önemli değil, her kadın güzel. Rusya merkezli, Perezagruzka (yeniden başlatma) adlı uluslararası bir makyaj projesi sıradan kadınları, gerçek hayat kraliçelerine dönüştürerek bunu kanıtlamaya karar verdi. Biz bu muhteşem dönüşümlere hayran kaldık.

    Proje, kadınların kendilerini daha güzel hissetmelerini ve temelde birbirlerine benzer olsa da, tam olarak aynı olmadıklarından emin olmalarını amaçlamakta.

    2

    Bazı kadınlar için yüzlerine gidecek saç modelleri, kimine cilt bakım tavsiyeleri verilirken bir diğerine diş sorunları için çözüm önerileri sunuldu.

    7

    Proje sayesinde güzellik uzmanları iç problemlerimizin bakış açımızı etkilediği sonucuna vardı. Bu yüzden projeye bazı psikologlar da dahil oldu.

    8

    Her kadının kendini anlattığı projede farklı hayat hikayeleri ortaya çıktı. Bununla birlikte, önce içsel güzelliğin, daha sonra dönüşümlerin ortaya çıkması sağlandı. Hepsi, artık gelecekte kendilerine nasıl bakması gerekiğini biliyor.

    13

    Yine de, bu projelerin temel amacı, kadınlara ne kadar muhteşem olduklarını göstermek, kendilerine başka bir bakış açısıyla bakmalarını sağlamak.

    3

    4

    5

    6

    9

    10

    11

    12

    En sevdiğiniz dönüşüm hangisi?

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler