KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kadınların cehennemi Türkiye: Türkiye'de tacize ve tecavüze uğrayan kadın turistler

    Türkiye kadınlar için hiç kolay bir ülke değil. Şiddet, taciz, tecavüz ve sosyal baskılar had safhada. Ülkemize gelen turist kadınlar da bu çirkin tablodan kaçamıyor.

    Jiska Ninan Van Gerner

    Dünyayı gezmek için Hollanda’dan yola çıkan Jiska Nina Van Gerner’in Romanya’dan sonraki durağı Türkiye’ydi. Türkiye’de geçirdiği ilk haftada dehşeti yaşayan Van Gerner, ormanlık bir bölgede cinsel tacize uğradı. Tacizden kurtulmaya çalışırken kolu kırılan Van Gerner, gezisinin Türkiye bölümünü sonlandırmak zorunda kalarak ülkesine dönmüştü.

    Pipa Bacca

    Pipa Bacca belki de bütün bu hikayeler arasında en iç acıtanı, en unutulamayanı… İtalya'nın Milano kentinden dünya barışına dikkat çekmek için Tel Aviv'e gitmek üzere 8 Mart'ta yola çıkan İtalyan sanatçı, turunun Türkiye bölümünde tecavüze uğrayıp öldürülmüştü.

    Maggie Badgo

    İsveçli genç kadın Maggie Badgo, Türkiye’ye tatil için gelmişti. Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında arkadaşlarıyla birlikte zaman geçiren Badgo, bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını yitirdi.

    Sarai Sierra

    Amatör fotoğrafçılıkla uğraşan evli ve 2 çocuk annesi 33 yaşındaki ABD'li Sarai Sierra, tatil ve fotoğrafları için keşif yapmak adına Türkiye’ye gelenlerdendi. Dönmesi gereken sürede ülkesine dönmeyince ailesi adına kayıp ilanı çıkartmıştı. Sierra’nın cesedi Sarayburnu’ndaki sur kalıntılarında bulunmuştu.

    Marianne Ytre Hauge ve Monica Hansen

    Eğlenmek için bir bara giden Hauge ve Hansen barın çalışanları Uğur Ç. ve Halef T. ile bir müddet eğlenip sohbet ettikten sonra sabah saatlerinde bilmedikleri bir yerde uyandıklarında, 6 adet altın yüzük, 2 adet altın bileklik ve 400 YTL'lerinin çalındığını öne sürdü.

    Alman Vatandaşı Küçük Kız

    Otelde görev yapan 30 yaşındaki güzellik uzmanı Bilal, annesi masajda olduğu sırada 15 yaşındaki küçük kıza bedava masaj yapmayı teklif etti. Türkiye’nin gerçeklerinden habersiz küçük kız, tecavüze uğradı.

    Polonyalı A.P.

    Polonyalı gezi yazarı A.P, Çatalca’da yol üzerinde bir kişinin tecavüzüne uğradı.

    Alman Vatandaşı A.K

    Türkiye’ye buradaki arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmek için gelen 27 yaşındaki A.K., kendisine yardım etme bahanesiyle otobüsüne alan 35 yaşındaki H.B’nin cinsel tacizine maruz kalmıştı.

    Mai Kurkiharac

    Kapadokya Zemi Vadisi’nde yürüyüş yapan Japon turistler Mai Kurkiharac ve Hoshie Teramatsu, kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Mai Kurkiharac aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdi, Hoshie Teramatsu ise yaralandı.

    Rus Turist Kadın

    Türkiye’de bir otelde tatil yapan Moskovalı bir kadın turist, fotoğraf çekimi yaptığı gerekçesiyle, oteldeki profesyonel fotoğraf ekibi tarafından darp edildi.

    Hollandalı Turist A.V.

    Yalnız başına güneşlenen 70 yaşındaki A.V, otelin temizlik görevlisi 17 yaşındaki S.K. tarafından cinsel tacize uğradı.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler