MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? (Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm fragmanı, özeti)

Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm 2. fragmanı merakla bekleniyor. Star TV'de Çarşamba günleri ekrana gelen Kalbimin Sultanı dizisi başrollerinde Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova yer alıyor. Kalbimin Sultanı son bölümde Anna, Sultan ile Frenkçe çalıştığını Amber'e söyleyince ortalık karışmıştı. Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm fragmanında Anna, Sultan'a durumu izah etmeye çalışıyor ama nafile. Peki son bölümde neler oldu? İşte Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Kalbimin Sultanı 6. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Başrollerinde Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova'nın yer aldığı Kalbimin Sultanı ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Son bölümde Anna, Amber'e Sultan ile Frenkçe çalıştıklarını söylemiş, Amber ise bunu Hoşyar Sultan'a yetiştirmişti. Bu durum Sultan'ın kulağına gidince Anna'ya sinirlenir ve tüm münasebetleri bitirdiğini söyler. Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanında Anna, Sultan'a durumu izah etmeye çalışıyor ama bir türlü görüşmeye müsade edilmiyor. Sarayın hareminde sıkışı kalan Anna ise orada bir isyan başlatıyor. Diğer yandan ise Sultan, babasından gelen bir haberle sarsılır. kalbimin Sultanı 6. yeni bölümü 18 Temmuz Çarşamba günü ekrana gelecek.

KALBİMİN SULTANI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Anna, kendini Sultan Mahmud’a nasıl affettirecek? Anna, Amber Ağa’ya Sultan Mahmud’un odasına gitmesinin sebebini açıklamıştır. Fakat Hünkar bunu kimseye söylememesi konusunda onu ciddi bir biçimde uyarmıştır. Sırrı tutamayan Amber Ağa, üzüntüden odasına kapanan Hoşyar Sultan’a durumu anlatır. Hoşyar Sultan’ın aradığı çare ayağına gelmiştir.

Hoşyar Sultan, Anna’nın kuyusunu kazmak için derhal işe girişir. Önce haremdeki cariyelere, hadımağalarına, sonra da Enderun Ağalarına Anna’nın her yerde Sultan Mahmud’a Fransızca dersi verdiğini söylediğini, üstelik bununla övündüğünü söyler. Bu dedikodu kısa zamanda bütün saraya yayılır. Ağalar sonunda Sultan Mahmud’un huzuruna çıkıp bu durumla ilgili huzursuzluklarını dile getirirler. Sultan Mahmud bu duruma çok sinirlenir. Anna ile derslerine son vermiştir. Anna çok pişmandır, çok üzgündür. Artık kaldığı odanın kendisine ait olmadığını, taşlıkta kalacağını öğrenir. Sultan Mahmud onu cezalandırmaktadır. Aralarındaki tüm münasebet bitmiştir. Anna, kendini Sultan Mahmud’a nasıl affettirecektir?

Esma Sultan’ın planı ise kusursuz ilerler. Fettah Ağa’nın Halet Efendi tarafından bulunup saraya getirilmesi, Halet Efendi’nin yeniden saraydaki görevine dönmesini sağlamıştır. Sultan Mahmud’un ibret olsun diyerek Fettah Ağa’nın meydanda sallandırması ise yeniçerilerin toplu ayaklanması için kaçınılmaz olacaktır.

Dimitri, Anna’yı yazdığı itiraf mektubunu değiştirerek bulunduğu zor durumdan kurtarmıştır. Dimitri’nin Anna’ya vereceği yeni muhbirlik görevi Anna’yı daha fazla çıkmaza sokar.

Sultan Mahmud, kızı Saliha Sultan’nı eşkiyalardan kurtaran Civanmert’in heran göreve hazır olmasını söyler, hislerine hakim olamayan Saliha Sultan kibri ve duyguları arasında kalacaktır.

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hoşyar Sultan, Anna’nın mektubunda ne yazdığını öğrenmeye kararlı. Anna, Babasına kendisini affetmesini, muhbir olduğunu ve her şeyi Sultan Mahmud’a itiraf edeceğini yazdığı mektubu kaybetmiştir. Hoşyar Sultan, Anna’nın gizemini ortaya çıkartmakla kalmayıp saraydan da gitmesi için bu gizlenmiş mektupta ne yazdığını öğrenmeye kararlıdır. Sultan Mahmud’a olan duygularından kaçınmaya çalışan Anna, mektubun ortaya çıkması halinde herşeyin altüst olacağının farkındadır.

Aksaf Arif ölmüş, son nefesinde Fettah Ağa’nın adını vermiştir. Heryerde aranan Fettah Ağa, ölmediğinden habersiz Esma Sultan ve Halet Efendi için büyük bir tehlikedir. Namık Paşa ise tüm bunlardan habersiz, “artık seni istemiyorum” diyen Esma Sultan’ı tekrar kazanmanın peşindedir.

Saliha Sultan, Civanmert’in evinde babasına bir oyun oynamaya karar verir ve Civanmert’e kim olduğunu hatırlamadığını söyler. Ama oynadığı oyun Saliha’yı başka bir serüvenin içine atacaktır.

KALBİMİN SULTANI 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler