MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalp Atışı 19. bölüm yeni fragmanı. Kalp Atışı 19. bölümde Eylül aşkı için savaşacak!

Kalp Atışı dizisi 19. yeni bölüm fragmanında Nazlı'nın paylaştığı büyük sır beklenmedik bir sürprize dönüşüyor. Kalp Atışı 19. bölümde hayatı mücadele içinde geçen Eylül artık aşkı için savaşa başlıyor! Kore dizisi Doctors uyarlaması olan, başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı, Show TV'nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Atışı'nın 19. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Kalp Atışı dizisinin 19. yeni bölümü 10 Kasım Cuma akşamı Show TV'de olacak. Kalp Atışı 19. bölümden yayınlanan ilk fragman sürprizlerle dolu oldu. Kalp Atışı'nın 19. yeni bölümünde, yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur.

İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “ Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır? O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır.

Kalp Atışı'nın son bölümünde neler yaşanmıştı?
Eylül, mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir. Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf’ın karşısındadır. Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider. İpek’in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp başka bir savaşın içindedir. Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbette kazanacaktır.

KALP ATIŞI GENEL KONUSU NEDİR?
Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül (Öykü Karayel)’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır!

"KEŞKE SANA YOL GÖSTERECEK BİR ÖĞRETMENİN OLSA"

Genç beyin cerrahı Eylül; hastane acilini basan bir grup zorbaya iyi bir dayak çekerken bize de yıllar önce başlayan hikayesini anlatır. Defalarca okul değiştirmiş, öğretmenlerin uğraşmak istemediği, asi bir genç kızdır o. Babası son kovulduğu okuldan onu alıp, canını acıtana kadar dövdüğünde dahi tek göz yaşı dökmez. Oysa ki o gün tüm hayatı değişecek, ona evini açan, Marmaris’te ufak bir pansiyon işleten babaannesinin duası bir mucizeyi getirecektir. “Keşke sana yol gösterecek iyi bir öğretmenin olsa” Olur da! Ali Asaf Denizoğlu , başarılı bir doktorken İstanbul’dan taşradaki bir okula öğretmen olarak neden geldiği bilinmez. Oysa o insanların hayatına bir kez dokunup her şeyi değiştirecek olağanüstü bir insandır. Bu yeteneği Eylül’ü de uçurumun kenarından kurtarıp, başarılı bir cerrah yapacaktır. Ancak Eylül’le arasındaki o özel duygunun çok geç farkına varır ve gitmesine izin verir. İki aşık -evet ne kadar inkar etse de Eylül de aşık olmuştur Ali Asaf’a- ayrılmış ve yıllar sonra iki doktor olarak tekrar karşılaşacaklardır. Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan bir erkeğin! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin. Hepimizin tüm kalbimizle hayatımızda olmasını istediğimiz o kişi Eylül gibi bizim de hayata olan umutlarımızı hep ayakta tutacaktır. Elbette aşkla beraber...

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Merve Çağıran, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor. Kore dizisi “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapıyor. Senaryoda ise Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca gibi güçlü isimler yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler