MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalp Atışı 22.Bölüm fragman! Eylül ve Ali Asaf evleniyor

SHOW TV'de Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Kalp Atışı'nın 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ali Asaf'ın "Ben seni hep sevdim, seviyorum, seveceğim!" sözleri izleyicilerde büyük merak uyandırdı

Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlilik yoluna girmişlerdir. Nikâh için Ali Asaf'ın sürprizi Oğuz sayesinde sorunsuz ilerlerken, Turan komiserden gelen telefon hastanede heyecanlı anların yaşanmasına neden olur. Süleyman’ın hastaneyi ele geçirme planları acımasızca ilerlemektedir. Tüm bunlar yaşanırken Sultan’ın gelişi olayları yeni bir yöne doğru götürecektir. Peki, kimdir Sultan? Zaman olarak neden Eylül ile Ali Asaf'ın en mutlu gününü seçmiştir?

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler