KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kan bağışlarınızla hayat kurtaracağınız mobil uygulama: Kan Talebi

    Kan bağışının ne kadar önemli ve nasıl hayat kurtardığını artık yazmayacağız. Ancak size mükemmel bir uygulamayı göstermek istiyoruz: Kan Talebi! Peki, nedir bu Kan Talebi?

    2008 yılında çok sevdiğimiz bir yakınımız için kan arama durumunda kalmamızın ve bu işin aslında ne kadar zor olduğunun farkında olmamızın sonrasında iki arkadaş kurduğumuz ve yönetmeye çalıştığımız www.acilkanlazim.com sitesinin devamı niteliğinde bir ugylama bu. Siteyi faaliyete başlattığımız 2009 yılından sonra 3 sene boyunca 17 bini aşkın gönüllümüz ve 3000'e yaklaşan ilan sayımız ile mail ve SMS yoluyla ihtiyaç sahipleri ve gönüllüler arasında bir köprü olduk.

    Teknolojinin gelişmesi, akıllı telefonların kullanılmaya başlaması ile birlikte bizlerde bu işi, bu yeni platforma taşımaya karar verdik. İndireceğiniz bu uygulama sayesinde sizin kan grubunuzdan ve sizin şehrinizden (üye sayısı yeterli miktarda arttığında ilçe bazına kadar düşeceğiz) ihtiyaç sahipleri ile ilgili, anında bildirim alabilecek ve ihtiyaç sahibi ile irtibata geçebileceksiniz.

    Unutmayın kan vermek sizler için sıhhat, ihtiyaç sahipleri için hayat demektir.

    Kısaca size sistemimizden de bahsedelim.

    Öncelikle gönüllüler uygulamamızı indirip kendileri ile ilgili kan grubu, il ilçe, isim soy isim, mail ve cep numarası gibi temel bilgileri dolduruyorlar. Sonrasında kan ihtiyacı olan hasta yakını veya hasta, aynı şekilde uygulamayı indirip gerekli olan bu bilgileri bıraktıktan sonra ihtiyaç duyduğu kan grubunu, hastane adını, hastanenin bulunduğu il ve ilçeyi, hasta adını bırakıyor.

    Gelen talebi onayladığım anda o il ilçe ve kan grubundaki insanlara push mesaj olarak iletiyoruz. Böylelikle sizinle ilgisi olmayan ilanlar ile rahatsız edilmemiş oluyorsunuz ve algınız gerçekten size ihtiyaç duyulduğunu bilmeniz sebebi ile körelmemiş oluyor.

    Kan Talebi erişim bilgileri:



    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler