MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendall Jenner'dan bomba itiraf

Victoria's Secret defilesi sonrası ilk itiraf Kendall Jenner'dan geldi! Kendall Jenner'ın itirafı seksi modelleri de yüreklendirdi.

Yılın en gösterişli moda olaylarından biri olan Victoria's Secret defilesi bitti, ama yankıları hala devam ediyor. Kendall Jenner'ın Instagram'da yaptığı paylaşım da meleklerden bazılarının bütün o koşturma sırasında en çok neyi özlediklerini ve ne yaptıklarını gözler önüne serdi.

BGUS_1401254_005

Kendall Jenner, defilede çekilen bir pozunu Instagram sayfasında "O günden beri çok makarna yedim" notuyla paylaştı. Jenner'ın bu paylaşımına ilk yanıt defile gecesi aynı podyumu paylaştığı arkadaşı Romee Strijd'den geldi.

eaeğ

Ardından da Elsa Hosk "Aynı" diye yanıt verdi. Bu yıl defile kadrosunda yer alan bir başka model olan Sara Sampaio da "Aynı kızım, aynı" mesajını yazdı.

Capture

Jenner'ın takipçileri de modellerin bu yazışmalarına "Siz genç kızlara örnek olmalısınız. Bu kadar çok makarna yediğinizi söylemek doğru değil" diye yanıt verdi.

BGUS_1401254_004

Bazıları da modellerin defile sürecinde neredeyse yarı aç gezdiğini, bir süre yediklerine dikkat etmemelerinin zarar getirmeyeceğini ileri sürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler