KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kendine güvenen her kadının bildiği 13 durum

    Kadınlar gerektiği yerde hayır, gerektiği yerde evet demekte zorlanmaz. Neyi sevip neyi sevmediğini iyi bilir. Ona zorla bir şey yaptıramazsınız. Başkasına para ödetmek, eşyalarını başkasına taşıtmak, soğuk havalarda yanındakinin montunu almak gibi huyları yoktur. Daha fazlasını öğrenmek için makaleyi sonuna kadar okuyun.

    1- Standart güzellik ölçülerine aldırış etmez. O kendi bedeniyle barışıktır. Fakat sağlıklı yaşamayı da ihmal etmez. Çünkü yaşamayı ve kendini seviyordur.

    2- Modayı takip edeceğim diye istemediği şeyleri üstünde taşımaz. Onun tarzı ona özeldir. Bu konuda başkalarının fikirlerini pek önemsemez.

    3- Kendi hayatı ve bedeni konusundaki kararları tamamen kendisi verir. Fakat yardıma ihtiyacı olduğunda da bunu belirtmekten çekinmez.

    4- Gerektiği yerde hayır, gerektiği yerde evet demekte zorlanmaz. Özür dilemek onun için utanılacak bir şey değil, bir olgunluk göstergesidir.

    2

    5- Neyi sevip neyi sevmediğini iyi bilir. Ona zorla bir şey yaptıramazsınız. Öte yandan bazen nezaketen tavizler verebilir. Ama bunların da kendi seçimi olduğunu bilir.

    6- Bedenini iyi tanır. Bu yüzden cinsel hayatı da iyidir. Çünkü kendisini tatmin eden noktaları biliyordur.

    7- Başkasına para ödetmek, eşyalarını başkasına taşıtmak, soğuk havalarda yanındakinin montunu almak gibi huyları yoktur.

    8- Yalnızlığını sever ve yalnız vakit geçirmek onun için keyiflidir. Fakat bir o kadar da sosyal olabilir. Bu durum ruh halinin getirdiği bir tercihtir.

    iStock-3

    9- Diğer kadınlara karşı düşman değil, destekçidir. Fakat elinden geldiğince de adaletli davranır.

    10- Uykusuna, beslenmesine, egzersizine önem verir. Ruhunu da kitaplarla, filmlerle, sanatla besler.

    11- Cinsel tercihleri tamamen onu bağlar. (Kadın bedeninde bir erkek, lezbiyen bir birey ya da nemfoman olabilir.) Bu konuda toplumun kurallarına aldırış etmez. Çünkü bunun bir insan hakkı olduğunu bilir.

    12- Tek başına zaman geçirmekten hoşlanır. Tek başına tatile çıkmak, bir mekanda tek başına oturmak gibi.

    13- Kendine iyi bakar. Bunu beğenilmekten ziyade kendini sevdiği için yapar.

    Pepapp uygulamasını indirmek için TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler