HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerbela'da son dakika intihar saldırısı: Çok sayıda ölü var

Irak’ta Şiilerin kutsal kenti Kerbela’da düzenlenen intihar saldırısında en az 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Güvenlik kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre kentin doğusundaki bir çarşıda canlı bombanın kendisini havaya uçurması sonucu en az 25 kişi de yaralandı. IŞİD, kendi haber ajansından yaptığı açıklamayla El Musayyib şehrindeki saldırıyı üstlendi.

Terör örgütü IŞİD, Irak'taki kutsal kent Kerbala'yı kana buladı.

Bugün gerçekleşen intihar saldırısında en az 20 kişinin öldüğü bildiriliyor. Irak güvenlik kaynakları, kentin doğusundaki bir çarşıda canlı bombanın kendini havaya uçurmasıyla en az 25 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Ülkenin en büyük ikinci kenti Musul'da kapana kısılan terör örgütü, kendi haber ajansından yaptığı açıklamayla saldırıyı üstlendi.

2 POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Bağdat'ın güneyinde de devriye görevi yapan polis ekibi hedef alındı. Bombalı saldırıda 2 polisin öldüğü, 3'ünün yaralandığı bildirildi.

Irak'ın güneyindeki Kerbela'da sabah saatlerinde meydana gelen intihar saldırısında da 4 kişinin yaralandığı kaydedilmişti. Saldırıların sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler