MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerimcan Durmaz'ın askere gideceği konuşuluyor

Sosyal medyanın en renkli isimlerinden olan Kerimcan Durmaz'ın askere gideceği konuşuluyor. Twitter'da açılan #kerimcandurmazasker hashtagi ile kullanıcılar yaklaşık 2 binden fazla tweet attı.

Kerimcan'ın askere gideceği iddiası askerlik sevk kağıdının ortaya çıkmasıyla güçlenirken, statüsü ise yedek subay olarak görünüyor.

Instagram'da 1 milyon 500 bin takipçisi olan Kerimcan Durmaz, Snapchat'te çektiği kısa videolar ile fenomen haline gelmişti. Binlerce hayranı olan Durmaz'ın askere gideceği sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan sevk kağıdının aslı ortaya çıktı. Belgenin Kerimcan Durmaz ile aynı adı taşıyan birine ait olduğu anlaşıldı.

1994 doğumlu Kerimcan Durmaz, Sibel Arna'ya verdiği röportajda eğitim durumunun lise olduğunu söylemiş ve şu açıklamayı yapmıştı;'Aşkım ben lise mezunuyum, tam sınav döneminde böyle bir popülerlik olduğu için üniversiteye ara verdim sadece. İşlerim hafifledikten sonra, kafamı kaldıracak zaman bulduğumda gitmek istiyorum.'

Durmaz için Twitter'da açılan #KerimcanDurmazaskere hashtagiyle takipçiler düşüncelerini yazıyor. İşte bazıları:> #kerimcandurmazasker olursa tek başına bi bölük olsun.yoksa bazı askerler saçlarından tutup yerlerde sürükledikten sonra vur banağğğ yapar


Vitrin


En Çok Aranan Haberler