YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kilo vermek isteyenlere özel 4 içecek tarifi

    Yazın bir türlü vedalaşamadığınız kilolarınızdan bu kış kurtulmaya ne dersiniz? Burada sizlerin imdadına yetişecek, kilo vermenizi kolaylaştıran 5 içecek var...

    Doğru bir diyet ve iyi bir egzersize dahil edeceğiniz bu içecekler sayesinde çok daha hızlı kilo vermeniz mümkün. Hem de öyle sadece ödem atmayacaksınız, fazlalıkları çatır çatır yakacaksınız! Her hafta düzenli tükettiğinizde mrtabolizmanız hızlanacak ve enerjiniz artacaktır aynı zamanda doğal içeceklerin vücut üzerinde onarıcı etkisi bulunur. Lafı çok fazla uzatmadan detaylara geçelim.

    Öte yandan, doğal olduklarından dolayı, bu içecekler aynı zamanda vücut üzerinde onarıcı etkiye de sahiptir. Çoğu, izotonik ya da iyileştiricidir ve diğerleri ise alkalidir.

    Enginar suyu

    enginar

    Enginar suyu doğal bir diüretiktir. Bu özelliğinin yanı sıra bilindiği üzere karaciğerin en büyük destekçisidir. Enginar suyu içerek sadece yağ yakmayacaksınız, aynı zamanda karaciğerinize de müthiş bir bakım yapmış olacaksınız. Şifalı suyu hazırlamak için; 2 adet enginarı bir litre suda kaynatın. Enginarların bu aşamada yumuşaması yeterli olacaktır. Aç karnına her sabah bir bardak içebilirsiniz. Enginar suyunun içine birkaç damla taze sıkılmış limon suyu da ilave edebilirsiniz. Tadı daha lezzetli olacaktır.

    Papaya suyu

    papaya suyu

    Papaya meyvesi içerdiği papain sayesinde yağ yakımına yardımcı olur. Papaya suyunu hazırlamak için ihtiyacınız olacaklar:

    Bir su bardağı dilimlenmiş papaya
    2 su bardağı su
    20 gram yulaf
    Bir çay kaşığı bal

    Tüm malzemeleri blender'a koyun ve karışım pürüzsüz bir hale gelene kadar işlemden geçirin. Aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce tüketin. Papaya suyu kilo verdirmenin yanı sıra sindirim sistemini de düzenleyecektir.

    Ispanak ve marullu kivi suyu

    kivi suyu

    Biz ona kısacası yeşil mucize diyoruz. Kış aylarında tüketildiğinde hem vücut enerjinizi artıracak hem de sizi hastalıklara karşı koruyacaktır.

    Malzemeler:
    250 ml su
    2 adet kivi
    5 adet ıspanak yaprağı
    5 adet marul yaprağı

    Tüm malzemeleri blendar'a koyun ve homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın. Afiyet olsun :)

    Ananas ve kereviz suyu

    ananas suyu

    Ananas, göbek yağlarını eritmek için bire birdir. Her gün tükettiğinizde vücudunuzu temizleyecektir.

    Malzemeler:
    Bir bardak dilimlenmiş ananas
    1 dal kereviz
    1/2 limonun suyu
    200 ml su

    Kerevizi yıkadıktan sonra ananas, limon suyu ve su ile birlikte hepsini blendar'a koyun. Yaklaşık 3 dakika boyunca karıştırın. Dilerseniz tatlandırmak için bir çay kaşığı bal ilave edebilirsiniz.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler