HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CNBC'den şok Reza Zarrab haberi: Türkler için çok yüz kızartıcı olacak

ABD’nin önde gelen yayın kuruluşlarından CNBC, Reza Zarrab davasının sonunda “birçok kirli çamaşırların ortaya döküleceğini” iddia etti. CNBC, Zarrab davasını içeriden ve yakından izleyen bir kaynağının davanın seyriyle ilgili görüşlerini yayınladı.

CNBC'den şok Reza Zarrab haberi: Türkler için çok yüz kızartıcı olacak

Amerikanın Sesi’nden (VOA) Can Kamiloğlu’nun aktardığına göre; CNBC’ye konuşan adı açıklanmayan kaynak, “Mahkeme sonunda muhtemelen çok fazla kirli çamaşır ortaya dökülecek. Bu Türkler için çok yüz kızartıcı olacak" diye konuştu. ABD ve Türkiye arasındaki ilişkilerin zaten gergin olduğunu vurgulayan CNBC, Ankara'nın siyasi seçkinleriyle bağlantılı bir işadamının (Reza Zarrab) New York'ta yapılacak duruşmalarında durumun daha da kötüye gidebileceğinin düşünüldüğünü öne sürdü.

“ZARRAB BİLDİKLERİNİ İTİRAF EDEBİLİR”

Haberde New York’ta kara para aklamakla suçlanan Zarrab’ın, kurduğu suç şebekesiyle ilgili planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bildiği yönünde bazı itiraflarda bulunabileceği ihtimalinden söz edildi. Aynı zamanda bir Türk kamu bankasının da Zarrab ile ilişkilendirdiği belirtiliyor. Ayrıca Zarrab’ın avukatlarından eski New York Belediye Başkanı Rudolph Giuliani’nin, Türkiye'de tutuklu olan bazı Amerikalılarla takas yapılması konusunda Erdoğan’la gizli bir görüşme gerçekleştirdiği yazıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler