KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kış için ilham alınası sokak stilleri

    Sokak stili özgür bir alan ve biz sokakta özgür olmaya bayılıyoruz! Siz de dilerseniz birçok farklı kombinle sokak stilinizi yansıtabilir, tarzınızı konuşturabilirsiniz. Bu kış sokak modasında katmanlı, aşırı hacimli, cesur kombinasyonlar ve orjinallik var. İşte size ilham verecek o sokak stilleri.

    • Gün geçtikçe rahatlık ve spor giyimin popüleritesi artmaya başladı. Spor ve gündelik sokak tarzı ise en rahat sokak stilleri arasında. Hatta ipek elbiselerin altına bile spor ayakkabı giymek kısa sürede en sevdiklerimiz arasında hızlıca yerini aldı. Gündelik sokak tarzında bu kış beyaz bluzlar ve uzun ceketlerle giyilebilen pantolon seçimleri ön planda olacak.

    • Bu kış da sokaklarda ekstra hacimli parçalar görebilirsiniz. Hatta bu parçalarla vücudunuzu daha sıcak tutma şansına sahip olacaksınız. Şişme montlar, omuz çizgisinde kabarık ceketler, bol pantolonlar bunlardan sadece birkaçı.

    • Grunge giyimini duymadıysanız hemen tanıştıralım. Çünkü bu giyimi kışın sokaklarda bol bol görebilirsiniz. Grunge giyim stili, 1980'lerin ortalarında, Seattle bölgesinde ortaya çıkan; müzik akımı, kültür ve yaşam tarzı olarak biliniyor. Özgür, az dağınık, asi ve isyan görünümlü bir stile sahip. Bu kış sokak modasında bolca yırtık yamalı kotlar, oduncu gömlekleri ve sarkık kollu hırkalar görebilirsiniz.

    kis-modasi

    • Pantolon takım elbise modası en pratik kadın stillerinden biri. Eğer maskülen bir stil seviyorsanız, bu kış sokakta bol bol rastlayacaksınız.Omuza oturan bir ceket ve rahat bir pantolon ile bu stili kolayca yakalayabilirsiniz.

    • Son zamanlarda düz görünümden çok daha desenli ve baskılı parçalar tercih edilmeye başlandı. Bu sezon da pantolonlarda, kazaklarda ve montlarda kareli çizgiler, ekoseler sıklıkla göreceksiniz. Bu yüzden stilinizde daha hareketli görünmeye dikkat edin deriz.

    • Deri ve metalik tarz akımı yağmurlu günlerin vazgeçilmezi. Aşırı cool parçalarla daha feminen bir tarza sahip olabilirsiniz. Dışarı çıkarken çok pratik olan bu parçalar soğuk kış günlerinizin vazgeçilmezi olacak nitelikte.

    Bu kış size ilham veren sokak stilinizi oluştururken alışverişlerinizi yaparken Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Şimdi koton.com.tr’de 100TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 30 TL indiriminiz var. Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Yeni sezonda trendleri indirimle takip etmek şimdi daha keyifli.

    .



    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler