MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvılcım Ural sevgilisi Kaan Tangöze ile nispet yapmaya doyamadı!

Liftime kanalındaki 'Laf Bende Kalmasın' programının sunucularından Seçkin Piriler'in, Kaan Tangöze'yle evliliğinin bitmesine neden olan Kıvılcım Ural'ın keyfi yerinde

Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze'yle pozunu Instagram'da ''Yanıma geldi, tanışmak istedi. 'Kusura bakma sevgilim var' dedim'' notuyla paylaşıp nispet yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

EN SON SEÇKİN PİRİLER BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Liftime kanalındaki 'Laf Bende Kalmasın' programının sunucularından Seçkin Piriler aldatma sonucu boşandığı eski eşi, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural'a dava açacağını söylemişti.

''BEN AĞLARKEN, ONLAR GÖZÜME SOKA SOKA…''

Seçkin Piriler, ''Açıkçası o zamanlar (aldatma ortaya çıktığında) o kadar üzgündüm ki bazı şeyleri akıl edemedim. Kesinlikle açmak istiyorum çünkü bu kadınlar senin kocanın koluna giriyor, sanki her şey çok düzgünmüş gibi, çok doğru bir şey yapmış gibi konuşuyor.

Ben bu dünyada cehennem azabını yaşadım ve hâlâ bu devam ediyor. Evet bir şeyler bitti ama bir kadın yüzünden bitti ve bizim aramızda evliliğimizin biteceğine dair olumsuz bir durum yoktu. Aldatma olayı ortaya çıktıktan sonra ne yazım eskisi gibi oldu ne kışım derler ya. Ben o günde kaldım, hayat devam ediyor diyoruz ya hani benim için etmedi ama onlar için etti.

Göğüslerini gere gere el ele gezdiler, dolaştılar. Ben hâlâ gece uyuduğumda bunun kâbusunu görüyorum. Ben orada üzülürken, ağlarken onlar gözüme soka soka seyahat ettiler. Evet eşim de belki çok suçlu ama o kadın da suçlu. Benim bu yaşadığım parayla pulla ölçülemez ama cezalarını çekmelerini istiyorum'' demişti.


Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural ile aldattığını 2015'in kasım ayında yayınlanan gazete haberleriyle öğrenmişti. Çift, 2016'nın Mart ayında boşanmıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler