HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılkaya halkından Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ziyareti

Koçarlı Kızılkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya halkı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.Kızılkaya halkının Başkan Çerçioğlu ile hizmet gördüğünü belirten muhtar Avcı, yapılan çalışmadan dolayı halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.Kızılkaya halkı adına Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Muhtar Mehmet Ali Avcı, Avcı, “Kızılkaya mahallemizin 50 yıllık su sorunu Topuklu Efe sayesinde çözüldü.

Kızılkaya halkından Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ziyareti

Koçarlı Kızılkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya halkı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kızılkaya halkının Başkan Çerçioğlu ile hizmet gördüğünü belirten muhtar Avcı, yapılan çalışmadan dolayı halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kızılkaya halkı adına Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Muhtar Mehmet Ali Avcı, Avcı, “Kızılkaya mahallemizin 50 yıllık su sorunu Topuklu Efe sayesinde çözüldü. Bunun yanında alt ve üst yapı olarak mahallemiz büyük hizmet gördü. Bugüne kadar görmediğimiz hizmeti Büyükşehir ile gördük. Çok memnunuz. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman başkanımızın yanındayız. Yapılan hizmetler karşısında mahalle halkım ile birlikte Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.
Kızılkaya Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya mahalle sakinlerine yaptıkları nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir olarak her zaman yanınızdayız. Hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Halk ister Büyükşehir yapar” diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler