KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kombine estetik ile radikal değişimlere izin verin

    Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz, kombine estetik operasyonlar hakkında konuştu.

    Kombine estetik operasyonlar kişilerin talepleri değerlendirildikten sonra karar verilen; bazen ihtiyaç nedeniyle bazen de zaman sorunu yaşayan hastalara çözüm sunmak amacıyla gerçekleştirilen operasyonlardır. Kombine estetik operasyonlarda kişinin fiziksel ve ruhsal açıdan sağlıklı olması çok önemlidir. Estetik operasyonlar sonucunda dış görünüşteki değişikliğin kişiler üzerinde olumlu etkisi yok sayılamaz ancak bir anda büyük bir değişim ruhsal açıdan zorlayıcı olabilir. Bu nedenle operasyonlara karar verme sürecinde kişi her açıdan tetkik edilmelidir.

    Kombine Estetik Ameliyatların Avantajları Nelerdir?

    Bir arada farklı bölgelerde ve farklı teknikler ile yapılan kombine estetik operasyonlarının en önemli avantajı iyileşme sürecidir. Tek bir operasyonun iyileşme sürecinde birden fazla sonuç elde etmek oldukça büyük bir avantajdır. Bu noktada hastalar ameliyat sonrası ağrı yaşayacaklarını ve dayanamayacaklarını düşünebilirler.

    Ancak bu durum tamamen şehir efsanesidir. Her operasyondan sonra operasyonun boyutlarına göre bir ağrı ortaya çıkması muhtemeldir. Ancak zaten mevcut ağrılar için doktor kontrolünde ilaç kullanımı yapıldığından bu ağrılar kişiye ızdırap verecek seviyede olmamaktadır. Bu nedenle de kombine estetik ameliyatlardan sonra tek bir operasyonun iyileşme sürecinde gibi hissedebilirsiniz.

    Kombine estetik ameliyatlar zaman ve maliyet açısından da oldukça tasarrufludur. Her operasyon için ayrı ayrı planlama, tahlil ve hazırlanma süreci yerine tek bir operasyon için hazırlanmak özellikle zaman açısından sorunu olan kişiler için büyük bir rahatlık sunar. Bu operasyonlar radikal değişimler isteyenler için, kısa sürede sonuç almayı düşünenler için idealdir.

    Hangi Estetik Ameliyatlar Bir Arada Yapılabilir?

    Meme estetiği ile birlikte liposuction ve karın germe operasyonları çok sık birlikte yapılabilmektedir. Özellikle liposuction ile alınan yağ dokusu meme büyütme operasyonunda kullanılacaksa bu iki ameliyatı birlikte yapmak gerekir. Liposuction ile birlikte yapılan bir diğer operasyon ise iç bacak estetiğidir.

    Bacaklarda asimetrik bir görünüm varsa ve yağ dolgusu ile bu sorun çözülebilecek boyutlardaysa iki operasyon kombine edilebilir. Kol germe ve meme estetiği, karın estetiği ve popo estetiği, burun ve dudak estetikleri, yüz gerdirme ve kaş kaldırma ya da göz kapağı estetiği, liposuction ve yağ enjeksiyonu birlikte yapılabilecek operasyonlardan bazılarıdır.

    Op. Dr. Burak Türkyılmaz
    Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
    http://drburakturkyilmaz.com
    https://www.instagram.com/drturkyilmaz/

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler