KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Komşusu tarafından acımasızca öldürülen Ceylin'in cinayeti aydınlanıyor

    Üç gündür umutla aranan Ceylin'in cansız bedeni komşusunun evinde bulundu. Bu akıl almaz olay Türkiye'yi yasa boğdu.

    Katil zanlısından ilk ifade: Cesedi sandığa kilitledim

    Komşu Ş.T.’nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum, sandığa sakladım." dediği belirtiliyor. Ancak polis verilen bu ilk ifade karşısında ikna olmuş değil. Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı ve polisin yaptığı çalışmalar yoğunlaştı. Polis, olası iki cinayet senaryosunun üstünde duruyor.

    Fidye mi, cinnet mi?

    Eşiyle ve annesiyle birlikte gözaltına alınan cinayet zanlısı kadının 2008 ve 2009 yıllarında iki çocuğunu kaybettiği belirtiliyor. Olası senaryolardan birisine göre, katil zanlısı kadın geçirdiği cinnet sonucu küçük Ceylin’i boğarak öldürdü. Diğer senaryo ise, Ceylin kaçırıldığında dedesinin telefonuna gelen mesajın etrafında şekilleniyor. Dede Mustafa Atik’in telefonuna, “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz.” şeklinde mesaj gelmesi polisi fidye olasılığını düşünmeye itiyor.

    İnfiale neden oldu

    Korkunç olayın ortaya çıkması halkta infiale neden oldu. Olayın anlaşıldığı dakikalarda katil zanlısı çiftin evinin önünde toplanmaya başlayan kalabalık saatler geçtikçe arttı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri kalabalığı durdurmaya yetmedi. Katil zanlısı çiftin evini taş yağmuruna tutan kalabalıktan bazı insanlar binaya tırmanarak katil zanlılarına ulaşmaya çalıştı. Saatlerce süren infialde 3’ü polis olmak üzere toplamda 8 kişi yaralandı.

    Adli tıp raporu açıklandı

    Ceylin’in açıklanan ilk otopsi raporunda başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz olduğu belirlendi. Raporda ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Yapılan otopside herhangi bir tecavüz izine rastlanmadı. 2 gün boyunca havasız ortamda kalan ve bozulmalar başlayan cesedin üstündeki incelemeler sürüyor.

    Ceylin’e ne olmuştu?

    Minik Ceylin evlerinin önündeki parkta arkadaşlarıyla oyun oynarken ortadan kaybolmuş ve bulunması için yoğun çaba gösterilmişti. Ceylin’den haber alınamaması üzerine Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kayıp başvurusunda bulunmuştu.

    Kaynak

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler