KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kraliyet Ailesi bebeğin cinsiyetini sır gibi saklıyordu! Bu detay her şeyi ele verdi

    Sussex Dükü Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti henüz resmi olarak açıklanmadı ama 'baby shower'daki pembe tema dikkat çekti. Katılan kouklardan birinin partiyi Instagram hikayesinde paylaşması, 'kız bebek mi olacak?' sorularını akıllara getirdi.

    ABD'ye giderek en yakın arkadaşlarıyla baby shower partisi düzenleyen Sussex Düşesi Meghan Markle seyahat harcamalarıyla dikkat çekmiş, İngiliz halkının tepkisini toplamıştı.

    5

    Beş günlük seyahat için 500 bin dolar harcama yapan Meghan'ın şimdi gündeme gelmesinin nedeni ise partiden sızdırıldığı 'iddia' edilen görüntüler.

    1

    Yedi aylık hamile olmasına rağmen bebeklerinin cinsiyetlerini henüz açıklamayan çift, sızan video sayesinde Kraliyet meraklılarının ikna olmasını sağlamış görünüyor.

    2

    Girl, RoyalBabyShower etiketiyle paylaşımlar yapılan videoda pastel tonlu macaronlar, pembe kekler ve kurabiyeler dikkat çekiyor.

    3

    Manhattan The Mark Hotel'de yapılan yapılan partiye Amal Clooney, Serena Williams, Jessica Mulroney gibi ünlüler katılmıştı.

    Yenidoğan alışverişinin püf noktaları


    Vitrin

    En Çok Aranan Haberler