MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı belli oldu mu?

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kurtlar Vadisi fanları dizinin hangi kanalda yayınlanacağını sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli netlik kazanmadı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu sezon 15 Temmuz darbe girişimini konu alması tahmin ediliyor.

<

p >Kurtlar Vadisi Pusu fanları büyük bir heyecanla yeni sezonu bekliyor. Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlanacağı henüz bir netlik kazanmadı. Geride bıraktığız günlerde dizinin yapımcısı Pana Film'e yakın kaynaklar, yeni sezon için Kanal D ile görüşme halinde olunduğunu duyurmuştu.Fakat gelen son bilgilere göre, şu ana kadar görüşmelerden bir sonuç alınamadı.

-
Bir dönem 'Arka Sokaklar'da yer alan Uğur Pektaş'un kadroya dahil olduğu 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini konu edinilmesi beklemiyor.
-ZİRVEYİ HİÇ BIRAKMADI

-
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine ekrana gelecek. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi yayınlandığı her sezonda çok fazla izlendi ve hiçbir zaman zirveden kopmadı. Ancak dizinin hayranları 300. bölüm sezon finalinden bu yana yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor.
-DARBE GİRİŞİMİNİ ANLATMASI BEKLENİYOR

-
Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda bu darbe girişimini anlatması bekleniyor. Yeni sezonda hangi öykü ile karşımıza gelecek merak edilen dizinin yayın tarihi ve yayınlanacağı kanal belli olmadı ancak; bir dönem Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş kadroya dahil olan isimlerden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler