SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti!

Bir dönem Gençlerbirliği ve Manisaspor forması giyen İsveçli futbolcu Labinot Harbuzi 32 yaşında hayatını kaybetti. Harbuzi'nin kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Kariyerinde bir dönem Gençlerbirliği ve Manisaspor formalarını da giyen Labinot Harbuzi, hayatını kaybetti.

Ülke basınında yer alan haberlerde, Malmö kentinde yaşayan 32 yaşındaki Kosova asıllı İsveçli futbolcunun kalp krizi geçirdiği kaydedildi.

Aftonbladet gazetesine açıklamada bulunan futbolcunun babası İsmet Harbuzi, ''Evde sabah saat 10.00'da fenalaştı. Hemen ambulans çağırdık. Ambulansın gelmesini beklerken oğlumu kurtarmak için kalp masajı yaptım ama sonuç alamadık'' ifadelerini kullandı.

Orta sahada görev yapan Harbuzi, Gençlerbirliği formasıyla 47 maça çıkıp 4 gol 5 asistlik performans gösterirken Manisaspor ile ise sadece 5 maçta sahada yer almıştı.

Labinot Harbuzi

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN HARBUZİ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Gençlerbirliği Kulübü, bir dönem kırmızı-siyahlı formayı giyen 32 yaşındaki Labinot Harbuzi’nin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Bir dönem Gençlerbirliği ve Manisaspor forması giyen İsveçli futbolcu Labinot Harbuzi, geçirdiği kalp krizi sonucu 32 yaşında hayatını kaybetti. Gençlerbirliği Kulübü, eski sporcusu Harbuzi’nin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, “Bir dönem formamızı giyen futbolcumuz Labinot Harbuzi’nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, Harbuzi’nin tüm sevenlerine ve camiamızı başsağlığı diliyoruz” denildi.

Orta sahada görev yapan Harbuzi, 2009 ile 2012 yılları arasında Gençlerbirliği formasıyla çıktığı 47 maçta 4 gol, 5 asistlik performans göstermişti.

LABINOT HARBUZI KİMDİR?
Labinot Harbuzi 04.04.1986 tarihinde İsveç'in Lund şehrinde dünyaya geldi. 1.80 cm boyunda olan Labinot Harbuzi, orta sahada görev yapıyordu. Kariyerine 15 yaşında Malmö takımının alt yapısında başlayan Harbuzi daha sonra sırasıyla Excelsior, Malmö, Gençlerbirliği, Manisaspor, Syrianska, Prespa Birlik ve Melaka takımlarının formasını giymişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler