Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    League of Legends'a dev sponsor!

    Mastercard League of Legends'a sponsor oldu.

    Mastercard League of Legends esporunun ilk küresel sponsoru oldu. LoL ressmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

    "Bugün ilk küresel sponsorumuz Mastercard'ı sizinle de paylaşacağımız için çok heyecanlıyız! Birkaç yıl boyunca devam edecek ortaklık süresince Mastercard League of Legends'ın küresel etkinliklerinin tek ödeme hizmetleri ortağı olacak. Sezon Ortası Turnuvası, All-Star Etkinliği ve Dünya Şampiyonası bu etkinlikler arasında.

    Mastercard geçmişte dünyanın en prestijli spor ve eğlence markalarına sponsor olmasıyla tanınıyor. PGA TOUR, Major League Baseball, Britanya Açık, Avustralya Açık, Rugby Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Grammy Ödülleri bunlardan bazıları. En büyük etkinliklerimizin bu sembolleşmiş markalarla birlikte anılması ve Mastercard'ın üst düzey hizmetlerini dünyanın her yerinden League of Legends oyuncularıyla paylaşması bizim için gurur verici.

    Mastercard'ın pazarlama ve iletişim sorumlusu Raja Rajamannar, “Espor, popülerliği giderek artan bir fenomen ve espor hayranları büyük spor müsabakalarında görebileceğiniz türden bir heyecan ve enerjiye sahip,” diyor. “Paha Biçilemez platformumuz, tutkuları yoluyla insanlarla iletişim kurmaya dayalı. Dünyanın en büyük esporuna getireceğimiz deneyim ve avantajlar bizi çok heyecanlandırıyor. League of Legends hayranları bunları hem oyun içinde hem de her yıl yayınlar üstünden ve yerinde izledikleri turnuvalarda görebilecek.

    Mastercard'ın League of Legends esporuna sunacağı destek 2018 Dünya Şampiyonası'yla birlikte başlayıp önümüzdeki birkaç yıl boyunca devam edecek. Ortaklığımızın hayata geçişine Dünya Şampiyonası'nda, yayınlarda ve dünya çapında gerçekleşecek çeşitli kampanyalarda şahit olabileceksiniz. Mastercard ayrıca unutulmaz Paha Biçilemez deneyimleri hazırlayacak. 2018 Dünya Şampiyonası Finali esnasında, Mastercard birkaç şanslı izleyiciye aralarında şunların da bulunduğu unutulmaz deneyimler sunacak:

    Bir sahne arkası turu ve açılış töreni için prova gösterimi
    Profesyonel bir League of Legends oyuncusuyla birlikte maçlardan birini VIP koltuklardan izleme şansı
    Profesyonel oyuncuların Dünya Şampiyonası Finali'nde mücadele ederken kullanacakları bilgisayarları sahnede test etme fırsatı

    Riot Games'de espor ortaklıkları lideri olarak görev alan Naz Aletaha, “Hayranlarımıza anlamlı ve uzun vadeli değerler sağlayacak bu yenilikçi ortaklık sayesinde Mastercard'la bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız,” diyor. “Mastercard, küresel anlamda espor dünyasına böylesine büyük bir adım atan ilk birkaç dünya çapında markadan biri konumunda. Diğer üst düzey spor ve eğlence sponsorluklarının yanında League of Legends'ı da desteklemeyi seçtikleri için gerçekten gururluyuz.”

    2018 League of Legends Dünya Şampiyonası 1 Ekim'de başlayacak ve dünyanın en iyi 24 takımı burada Sihirdar Kupası için mücadele edecek." (lolespor)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler