Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    League of Legends dünya şampiyonu Invictus Gaming oldu!

    League of Legends dünya şampiyonu finalde Fnatic'i 3-0 mağlup eden Invictus Gaming oldu!

    Baştan sona çekişmeli mücadelelere ve sürpriz sonuçlara sahne olan Worlds 2018 tamamlandı. Şampiyon finalde Fnatic'i 3-0 mağlup eden Invictus Gaming oldu!

    2013, 2014, 2015, 2016 ve 2017. Geçtiğimiz beş şampiyonanın tamamında Sihirdar Kupası, LCK temsilcilerinin elinde yükselmişti. Dünya Şampiyonası'nı, 16 takımın katılıp da sonunda Korelilerin kupa kaldırdığı bir etkinlik olarak tanımlasak kimseden bir itiraz alamazdık. Ta ki 2018'e kadar! Korelilerin hanedanlığı Kore'de son buldu. Worlds 2018'e katılan LCK temsilcileri çeyrek finalin ötesini göremedi. Geriye sadece tek bir soru kalmıştı: Tahtı kim devralacak?

    Büyük sürprizlere sahne olan çeyrek final eşleşmelerinin ardından taht için, şampiyonluk için iki güçlü aday vardı. EU LCS'ten Fnatic ve LPL'den Invictus Gaming yarı final eşleşmeleri öncesinde şampiyonanın en büyük iki favorisi haline geldi. İki ekip de bu favori yakıştırmasının hakkını verdi ve yarı final sınavlarını 3-0'lık sonuçlarla atlattı ve Munhak Stadyumu'nda yapılacak büyük finale adını yazdırdı.

    Gruptaki Hesap Finale Uymadı

    iG ve FNC daha önce grup aşamasında karşı karşıya gelmişti. D grubundaki iki mücadelede galibiyetler paylaşıldı. Grup liderliği için oynanan tiebreak karşılaşmasındaysa gülen taraf FNC oldu. Bu performansı sebebiyle birçok izleyici ve analist, EU LCS temsilcisini finalde bir adım önde görüyordu. Ne var ki final serisi, grup maçlarından tamamen farklı bir şekilde ilerledi. Fnatic, karşısında çok daha güçlü bir Invictus Gaming buldu.

    İlk iki maçta Bwipo ile Vadi’ye inen Fnatic, üçüncü maçta Soaz ile başladı. Soaz’in Urgot ile Aatrox’a üstünlük kurduğu karşılaşmada IG’nin kontrolü zaman zaman kaybetse de hiçbir zaman tam olarak geriye düşmedi. Broxah’nın neredeyse imkansız gözüken Baron çalışı Fnatic’e durumu stabilize etmesi için bir fırsat yaratsa da Jackeylove ve Rookie’nin hatasız takım savaşı performansları IG’ye maçı getirdi ve takım Worlds 2018 Şampiyonu oldu.

    58e9ba85e3d7822e9ff122e1a4684c63_a16b42c89c3e68dd101c60bdf5e31e58

    2018'de Tüm Kupalar LPL'in

    Çin ligi LPL, uzun süredir en az LCK kadar iyi olduğu iddiasındaydı. 2018, bu iddianın gerçeği dönüştüğü bir yıl oldu. İlk olarak MSI 2018'de Royal Never Give Up şampiyonluğa ulaşmıştı. LMS, LCK ve LPL temsilcilerini karşı karşıya getiren Rift Rivals etkinliğinde gülen taraf yine Çin temsilcileriydi. Tüm bunların üstüne, sezonun en büyük etkinliğinde, üstelik Koreli izleyicilerinin canlı şahitliğinde Invictus Gaming şampiyonluğa ulaştı.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler