KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Madonna, yeni poposuyla ses getirmişti! Son noktayı böyle koydu

    Dünyaca ünlü yıldız yaşayan efsane Madonna, geçtiğimiz günlerde evlat edindiği oğlunun sahnesine çıkmış, poposunun görünümüyle oldukça ses getirmişti. Madonna popo implantı yaptırdığı iddialarına son ise son noktayı böyle koydu.

    Yılbaşı gecesinde yıllar önce evlat edindiği oğlu David'in sahnesini paylaşan Madonna, o gün bugündür poposuna estetik yaptırıp yaptırmadığıyla konuşuluyordu. Günlerce sosyal medyada konuşulan bu olaya Madonna instagram hesabından 'kimsenin onayını istemiyorum' notuyla cevap verdi.

    5

    80'li yıllardan itibaren insanların kendisi hakkında ne düşündüğü ile ilgilenmediğini her zaman açıkça söyleyen pop yıldızı Madonna 2019 yılında da aynı tutumu sergilemeye devam edeceğini bir kez daha gösterdi.

    2

    Popo estetiği yaptırdığı söylentilerine selfie fotoğrafıyla cevap veren Madonna şunları yazdı: ''Kimsenin onayını istemiyorum. Herkes gibi ben de vücudum hakkında bir şeyler yapma hakkına sahibim. Teşekkürler 2019. Harika bir yıl olacak.''

    4

    Dedikodular Madonna'nın sahnedeki fotoğraflarının normalden daha belirgin bir popülasyonla ortaya çıkmasından sonra başladı.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler