MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Magazinde yer alarak hiçbir kadını kullanamam'

Yayınladığı albümleri ile büyük beğeni toplayan Koray Avcı Ayşe Matay'ın Baba Radyo'daki programına konuk oldu. Koray Avcı hakkında merak edilenleri ve yakında çıkarmayı planladığı albümü ile ilgili tüm detayları ilk kez Baba Radyo'da anlattı.

Son dönemlerde verdiği kilolarla da dikkat çeken Koray Avcı; çıkacak albümünde yer alacak 10 şarkının yeni olduğunun müjdesini verirken yine sürpriz cover şarkıların da yer alacağını belirtti. İlk albümünü kendi sevdiği şarkılardan, ikinci albümünü dinleyicileri için yaptığını ancak yayınlamayı planladığı üçüncü albümünü "Ben geldim, artık bu benim" diyerek, pop alaturka şarkılardan oluşacağını dile getirdi. Avcı; albümünde çok farklı tarzlara yer vereceğini de söyledi.

Koray Avcı Baba Radyo

Sokaklarda şarkı söylediği günlerden bugüne geldiğinde hayatında çok fazla değişim olduğunu da belirten Korav Avcı bu süreçte ilk olarak özel hayatını iş hayatından tamamen ayrı tutması gerektiğini öğrendiğini söyledi. Magazinde hiçbir zaman yer almayacağını belirten Avcı, insanların kendisini özel hayatı ile tanımasını istemediğini belirtti. "Özel hayatımla magazine çıkacaksam hiç çıkmayım. Bir kadını koluma alıp da magazine poz veremem. Sonrasında ayrılırsak ne derler o kadına, yakışık alır mı bunu yapmak. Hiçbir kadını kullanamam" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler