HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa’da öğrenciler yararına çay partisi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi, derneğin 90’ıncı kuruluş yıl dönümü kapsamında öğrencilere katkı sağlamak amacıyla çay partisi düzenledi.Bir otelde düzenlenen çay programına, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Manisa’da öğrenciler yararına çay partisi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi, derneğin 90’ıncı kuruluş yıl dönümü kapsamında öğrencilere katkı sağlamak amacıyla çay partisi düzenledi.
Bir otelde düzenlenen çay programına, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Programda konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, “Derneğimiz 19 Şubat 1928 yılında kuruldu. Bu vesileyle bugün 90. yılımızı kutlamak amacıyla bir çay partisi tertipledik. Şehitlerimiz olduğu için bir eğlence değil de bir yıl dönümü kutlama gibi oldu. Biz hayır işleyen bir kurumumuz. Manisa’da pek çok bağışçımız var. onlara bu vesileyle teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirle yine öğrencilerimizi okutacağız. Daimi ve acil yardımlarımızı yapmaya nasıl 90 yıldır halkıyla, milletiyle el ele olan bir kuruluşsak, bundan sonra da aynı çizgi de yolumuza devam edeceğiz. İnşallah nice yıllara diliyorum. 150 kişilik bir etkinlikti. 65 öğrenciye burs veriyoruz. Tabi bunu artırmak istiyoruz” dedi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer ise, “30 yıldır kaymakam eşi, vali eşi olarak Yardım Sevenler Derneği’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Manisa’da öğrenciler yararına çay partisi

Manisa’da öğrenciler yararına çay partisi

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler