YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Manken gibi bir fiziğe sahip olmak istiyor musunuz! Ebru Şallı’nın zayıflatan çay tarifi

    Pilates ve sağlıklı beslenme deyince akla ilk gelen isimler arasında bulunan eski manken Ebru Şallı, bu ikili sayesinde birçok kadının imrendiği bir fiziğe sahip.

    Ebru Şallı, kameralar önünde olduğu her fırsatta sağlıklı beslenme, detoks, pilates ve metabolizmayı çalıştıran yöntemlerden bahsedip size önerilerde bulunur.

    Bir çok kadın Şallı’nın önerilerini dikkate alarak vücudundaki fazla kilolardan kurtulmaya çalışır, onun gibi kusursuz ve genç görünün bir fiziğe sahip olmak ister.

    Metabolizma hızını artırın

    Metabolizma hızının kilo almada ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Uzmanların üzerine basa basa söyledikleri gibi, metabolizma hızı ne kadar düşük olursa kilo alma ihtimaliniz yüksek olur. Tam tersi, metabolizma hızının yüksek olursa daha fazla kalori yakar ve zayıf kalabilirsiniz.

    Siz de mankenler gibi olmak istiyor musunuz?

    Metabolizma hızını artırmak için size bitkilerin faydalarını bilerek onu kullanan Ebru Şallı’nın çay tarifi önerisini vermek istiyoruz.

    Siz de hem sağlıklı hem de incecik bir bedene sahip olmak istiyorsanız bu öneriye bir göz atın…

    Tarife geçmeden kısa birkaç not; Zayıflama çayı sadece 4 malzemeden oluşuyor. Malzemeleri organil olarak kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız. Bu zayıflama çayının emziren anneler için hiçbir sakıncası yoktur.

    Karanfil, ödem söktürücü özelliğinden dolayı mutlaka çaya ilave edilmelidir. Malzemeleri kesinlikle suyla birlikte kaynatmayın. Metabolizmayı hızlandırmak için her gün düzenli olarak içilmesi önerilmektedir.

    İşte Ebru Şallı’nın zayıflama çayı tarifi

    Malzemeler:

    2 yemek kaşığı kadar elma sirkesi

    1 tatlı kaşığı doğal bal

    1 tatlı kaşığı karanfil

    1 su bardağı kaynamış su

    Hazırlanışı:

    İlk etapta çay suyunu kaynatın ve bardağa alın. Ardından tane karanfilleri suyun içine ekleyin. Daha sonra başka bir kapta karıştırdığınız sirke ve balı bu da bardağa koyup 5 dakika demlenmesini bekleyin. Her gün düzenli olarak sabah, öğlen ve akşam yemeğinden 30 dk önce bu çayı hazırlayıp için.

    Çayı soğuk veya sıcak olarak istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler