YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Meghan Markle'ın mutfaktaki en özel yemeği bakın neymiş!

    Kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle mutfağa oldukça meraklı. Yemek yapmayı da yemeyi de seven Maegan'a birtakım gıda yasakları konmuş bile! Ee kraliyete gelin gitmek kolay değil Meghan Hanım...

    MEGHAN’IN MUTFAKTAKİ LEZZET SIRLARI

    1530552812164

    Meghan Markle, Prens Harry ile evlendiğinden beri kraliyet ailesinin kurallarına ayak uydurmaya çalışıyor. Bunlardan birisi de beslenme alışkanlıklarında yapması gereken bir takım değişiklikleri içeriyor. The Dailly Express’in yapmış olduğu habere göre, sarayda pişen yemeklere asla sarımsak ve soğan eklenmiyor. Kraliçe Elizabeth sarımsak yemeyi tamamen yasaklamış durumda ve Meghan’ın en sevdiği yemek olan filipin soslu tavuk bol miktarda sarımsak içerdiği için Meghan’ın bu konuda zorlandığını söylüyor.

    iStock-498128837

    Neyse ki Meghan’ın özel yaşantısında, yani herhangi bir davet veya protokol olmadığı zamanlarda sarımsak yemesine izin veriliyor. Meghan da en sevdiği yemeğin tadını çıkarabiliyor, bize de afiyet olsun demek düşüyor :)

    gettyimages-880243778-1529349774

    Son zamanlarda Meghan’ın yemek alışkanlıkları ve mutfaktaki sırları oldukça konuşuluyor. Son olarak, Meghan’ın henüz kraliyet ailesine katılmadan önce vermiş olduğu bir röportajda, kendi gizli makarna sosu tarifini paylaştığı ortaya çıktı ve bir hayli ilgi gördü. Meghan’ın kabaklı bolonez soslu makarna olarak adlandırdığı bu lezzetli makarna sosu tarifini denemek isteyenler için paylaşıyoruz, gerçekten lezzetli olduğuna inandığımız tarif şöyle:

    iStock-818248532

    Çok az yağda bir adet soğanı biraz kavurduktan sonra, dilimlemiş olduğunuz kabakları ekleyin. Daha sonra bir adet bulyon ve biraz su ekleyip 4-5 saat kısık ateşte kaynamaya bırakın. Kabaklar tamamen eriyip, yumuşacık bir krema kıvamına gelene kadar kaynatın. Sosunuz hazır. Daha sonra bu sosu, önceden kaynatmış olduğunuz makarnaya ekleyin. Makarnaya tuz, karabiber, ve biraz limon suyunu da ekleyip iyice karıştırın. Permasan ve pul biber ile servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun :)

    iStock-827947046


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler