HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Şimşek'ten 'fakir aile' sözüne 7 yıl sonra açıklama geldi

Mehmet Şimşek'in 7 yıl önce paylaştığı ve içerisinde 'fakir aile' sözü geçen Twitter mesajı sosyal medyayı sallamıştı. Şimşek'ten kendisine yönelik eleştirilere yanıt geldi.

Mehmet Şimşek'ten 'fakir aile' sözüne 7 yıl sonra açıklama geldi

Sosyal medyada, iki gündür, Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in 7 yıl önce Twitter'dan paylaştığı mesaj konuşuluyor.

Şimşek, Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Fakir aile ziyareti maratonum teravih namazından sonra başladı. Şu anda 9. aile ziyaretindeyim. Belki de sahura kadar sürecek" ifadelerini kullanmıştı.

mehmet simsek

7 YIL SONRA GÜNDEME GELDİ

Başbakan Yardımcısı Şimşek'in bu paylaşımı 7 yıl sonra yeninden sosyal medyada gündeme getirilirken, tweet'e onlarca yorum geldi.

Öyle ki sosyal medyada “#mehmetşimşeking” etiketi altında Şimşek’i eleştiren çok sayıda tweet paylaşıldı.

YANIT GELDİ

Mehmet Şimşek'ten bugün o mesajlara yanıt geldi. Şimşek "fakir" ifadesini asla hakaret olarak kullanmadığını vurguladı ve kendisinin de fakir bir ailede büyüdüğünü dile getirdi.

mehmet-simsek-fakir

Şimşek mesajında şu ifadeleri kullandı; "Fakirlikten alın ve akıl teri ile bugünlere gelmiş biri olarak ‘fakir’ kelimesini hayatımda asla ‘hakaret’ veya ‘küçümseme’ anlamında kullanmadım, aklımdan geçirmedim. 7 yıl önceki bir twitimi bugün siyasi emelleri için istismar eden troller olsa olsa ‘ahlak fakiri’dir."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler