HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meral Akşener'e tuzak mı kuruluyor?

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi, 24 Haziran seçimi öncesi ilginç bir iddia ortaya attı. Haberde, 15 Temmuz öncesinde FETÖ'nün MHP'yi ele geçirme operasyonuna alet edildiği iddia edilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 24 Haziran arifesinde de büyük bir tuzağa çekildiği öne sürüldü.

Habere göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın YSK'ya gönderdiği 'seçime girecek partiler listesinde' yer almasına rağmen, 'İyi Parti'ye 15 vekil taransfer eden CHP'nin, Meral Akşener'i devre dışı bırakmak için böyle bir yola başvurduğu iddia edildi. Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında şansı olmadığını bilen CHP'nin, transfer ettiği 15 vekil ile İyi Parti'yi idare edeceği öne sürüldü.

GÜL'Ü ÖNE ÇIKARACAKLAR

Haberde, CHP'li 15 vekilin cumhurbaşkanı adayı göstermeyecekleri ve Akşener'i ortada bırakacakları iddia edildi. Bu süreçte seçime girmek için gerekli olan 100 bin imzayı toplama ihtimalinin de imkansız hale geleceği, Akşener'in çekilmek zorunda kalacağı dile getirildi. Akşener'i devre dışı bırakan muhalefetin hemen ardından da Abdullah Gül ismini ortaya çıkaracağı vurgulandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler