MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meryem dizisi son bölüm izle: Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni dizi Meryem, yayınlanan son bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı için de heyecan uyandırdı. Kanal D'nin 12. bölümü ile ekranlara getirdiği Meryem, yayınlanan son bölüm sonrasında dizinin farklı bir seyire gireceği de hissedildi. Savaş ile ilgili açık yakalayan Oktay bu işin peşini bırakmadı. Savaş ise Oktay'ın tuzağına düşüp babasına cephe alır. İşte Meryem son bölüm tüm detaylar ve yeni bölüm fragmanı hakkında yeni bilgiler...

Meryem son bölüm ekranlara geldi ve Savaş, Meryem’e babasının ölümünde Yurdal’ın parmağı olduğunu söylerse onu kaybedeceğinin farkındadır ama öğrendiği ismi ona söyleyeceğine söz verdi. Savaş Meryem’i kaybetmekten bu kadar korktuğunu kendisine itiraf edememesi hem Meryem'i hem de Savaş'ı çok rahatsız etti. Oktay, Yurdal Sargun’u karşısına almayı göze almış, Meryem ve Savaş’ı birbirlerinden uzak tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Nurten ise Gülümser’in gerçek kimliğini öğrenmiş, dizinin son bölümü çerçevesinde Oktay’a söylemeye çalışmaktadır. Beliz, Berk’in neyin peşinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Öğrenecekleri herkesi hayatını değiştirebilir.

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Son bölümde Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakışlarından şüphelenir. Meryem'e karşı hislerinin olduğunu düşünür ve Savaş'ın karşısına dikilmeye cesaret etti. Savaş ise Meryem'e karşı duygusal bir his beslemediğini savunsa da Meryem ile bir araya gelmesi, sakklı duyguları açığa çıkardı.

Meryem son bölüm izle!

Meryem ile Savaş, birbirlerine olan duygularını dile getirecekler mi? Güçlü, Savaş ile Meryem'in bir araya gelmesine mani olacak mı? Her şeyi, aşağıda yer alan Meryem son bölüm izleme linki ile öğrenebilirsiniz.

MERYEM DİZİSİ SON BÖLÜMDE YENİ ÖĞRENİMLER, YENİ KARARLAR

Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra iş bulamayan Meryem’i, Gülümser’in yanında çalışmasını sağlayan Savaş ve Güçlü’yü de büyük bir tehlike beklemektedir. Zira Oktay, annesi sayesinde Gülümser’in, Güçlü’nün annesi olduğunu öğrendi. Meryem’in bilmediği bu gerçek, Savaş’a güvenip güvenemeyeceği konusunda büyük bir sınav olacaktır.

Berk, gizlenen cinayeti Beliz'e anlatır. Beliz, Berk'in babasının katilini duyduğunda şaşkınlığını gizleyemez. Yurdal Sargun, oğlu Savaş'ın da ona cephe almasıyla cinayetten yargılanacak mı?

Meryem; tüm kişilerde 6,33 reyting ve 17,71 izlenme payı, AB'de 7,16 reyting ve 20,21 izlenme payı ve ABC1’de ise 7,35 reyting 19,17 izlenme payı ile tüm programlar arasında birinci oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler