HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakikakuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan kritik açıklamada, Bursa, Kocaeli ve Yalova'da kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Peki yurt genelinde ve İstanbul'da 'bugün hava nasıl olacak' ve 'hafta sonu havalar nasıl olacak? İşte yurtta hava tahmin raporuyla ilgili tüm detaylar...

Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, sabah saatlerinden saat 12.00'ye kadar Bursa, Kocaeli ve Yalova'da kuvvetli gök gürültülü sağanak (21-50 kilogram/metrekare) bekleniyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

2

METEOROLOJİ'NİN İSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Meteoroloji'nin yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre İstanbul'da pazar ve salı günü yağmur görülecek. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre İstanbul perşembe günü ise en sıcak gününü yaşayacak.

3

İSTANBUL GÜNE YAĞIŞLA BAŞLADI

İstanbul pazar gününe sağanak yağışla uyandı. Sabaha karşı başlayan yağışın öğleden sonra şehri terk etmesi bekleniyor. Yarın ise hava bulutlu olacak.

METEOROLOJİ'NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Meteoroloji'nin yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre yurdun bir çok bölümünde yağmur etkli olacak. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski için vatandaşlara uyarıda bulundu.

hava

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

4

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler