HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MİDDER Genel Kurulu yapıldı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), 1.

MİDDER Genel Kurulu yapıldı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), 1. Olağan Genel Kurulu’nu dernek delegelerin katılımıyla gerçekleştirdi.
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, 15 temmuz gecesinin asil kahramanı Ömer Halisdemir’in bu şehirde yatığını dile getiren Çağ, şunları söyledi:”
Ülke, vatan, millet ve bayrağımız için hiçbir zaman tereddüt etmeden meydanlara çıkacak milli iradeye sahip çıkacak insanlar burada olduğu için Niğde bizin için ayrı bir öneme sahip.
B millete hizmet etmek için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. 15 Temmuz bir milattı. Ondan sonrası daha da büyük bir önem arz ediyor ve bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Referandum süreci başarıyla tamamlandı, istenilen sonuçları elde ettik. Devlet büyüklerimiz bir erken seçim kararı aldılar. Şuan seçim sathına giriyoruz. 15 Temmuz’un açıkçası galibiyetini, değerini daha çok tescillememiz gerekiyor. Bizler seçimlerle 2002’den beri sahalarda bu zaferi tescilledik kazandık. Savaş istediler bu millete, bu necip millete kurşun sıktılar, silah doğrulttular, tankla saldırdılar savaş ilan ettiler. Ve kaybettiler. Bu necip millet 15 temmmuz savaşınıda kazandılar.
Sahada ve savaşta kazandık masabaşın da da kazanmamız gerekiyor kurtuluş savaşındaki gibi olmaması gerekiyor. 15 temmuz u yaşatmamız ve arkasında durmamız gerekiyor. Kurtuluş savaşında sahada kazanan ve masada kaybeden bir türkiye vardı artık savaşta da sahada ve masa başında da kazan bir türkiye olacak.
İşte 24 haziran seçimleri bunun için çok önemli bunun bilincinde olmamız gerekiyor . Hep beraber bazı isteklerden taleplerden ideolojilerden düşüncelerden uzaklaşmamız gerekiyor. Milli birlik ve beraberlik şuurumuzla 15 temmuz gecesinde o göstermiş olduğumuz kardeşliğimizi beraberliğimizi bu sathında vatan müdefası sathında da göstermemiz gerekiyor” dedi.
Genel kurula ,Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, MİDDER İç Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Polat ile Ankara, Sivas, Kirikkale İl Başkanları ve üyeler katıldı.

MİDDER Genel Kurulu yapıldı

MİDDER Genel Kurulu yapıldı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler