HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MİDDER, Mehmetçik için yazacak

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek olmak ve moral vermek amacıyla “Gençlik Mehmetçik’e Yazıyor” isimli mektup kampanyası başlattı.MİDDER Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Gençlik Mehmetçik’e Yazıyor” adlı mektup kampanyası basın mensuplarıyla paylaşıldı.

MİDDER, Mehmetçik için yazacak

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek olmak ve moral vermek amacıyla “Gençlik Mehmetçik’e Yazıyor” isimli mektup kampanyası başlattı.
MİDDER Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Gençlik Mehmetçik’e Yazıyor” adlı mektup kampanyası basın mensuplarıyla paylaşıldı. MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, dernek binasında kampanya hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dernek binasında gerçekleştirilen açıklamada, MİDDER İl Başkanı Tarık Çanlı, MİDDER Kadın Kolları Başkanı Hacer Aydın Demirağ, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Elber Furkan Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Basın Tanıtım Medya Başkanı Aylin Işık ve MİDDER üyeleri hazır bulundu. MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, derneğin 15 Temmuz hain işgal girişiminden sonra kurulmuş olan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Çağ, “15 Temmuz’da ülkemize karşı yapılan hain girişimi, gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarabilmek adına Türkiye’nin ulusal satında faaliyet gösteren, teşkilatlanan ve bu ideolojik düşünceyi yaymayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.
Her platformda gençlere, kadınlara, büyüklere vatan sevdasını, milli şuuru anlattıklarını belirten Çağ, “Sadece 15 Temmuz değil, ülkemize karşı yapılan her türlü açık tehdide ve saldırıya karşı milli irade ve milli şuurla karşı koymaya özen gösteriyoruz. Yaklaşık 1 yıldır ülkemizin güneyinde devletimiz önce Fırat Kalkanı Harekatı operasyonuyla, ardından Afrin operasyonuyla oradaki terörist unsurlara karşı bir mücadele istiklal ve istikbal mücadelesi, bağımsızlık mücadelesi vermektedir. Sınır güvenliğimizi sağlamaya yönelik. Bizler de Türk milleti olarak sivil toplum öncüleri olarak bu operasyonlara destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Rabbim ordumuzun, kınalı kuzularımız, Mehmetçik’imizin yar ve yardımcısı olsun. Bu operasyonlarda hayatını kaybeden, canını öncelikle bu ülke için, Müslüman coğrafyası için, Müslüman kardeşlerimiz için hiçe sayarak heba eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralana gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
Her daim mazlumların yanında olacaklarını ifade eden Çağ, son karakolun Türkiye olduğunu, Türkiye düşerse, bu ümmetin savunacağı, arkasında duracağı, destek bulacağı başka bir devlet ve milletin kalmayacağını vurguladı. Çağ, “Onun için devletimize, bayrağımıza, milletimize sımsıkı sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.
Gezi olaylarının kaynağıyla MİT operasyonlarını yapan adresinde aynı olduğuna dikkat çeken Çağ, “17-25 yargı darbesini gerçekleştirmek isteyenler kimlerse, Hendek operasyonlarına destek verenlerde aynı kişilerdir. Hendek operasyonlarına kimler destek verdiyse, 15 Temmuz’un arkasında da duranlarda aynı işbirlikçilerdir. 15 Temmuz’da hezimete uğrayıp rövanşını almak isteyenler kimlerse, Fırat Kalkanı’nda olduğu gibi Afrin’de Allah nasip ederse Menbiç’te de karşımızda olacaklar onlardır. Bu bir var olma mücadelesidir. Vatandaşlarımızdan, gençlerimizden, farklı ideolojilere sahip insanlardan tek isteğim var. Bu operasyonları siyasi malzeme haline getirmeyelim. Mehmetçik’imize, ordumuza destek olalım. Millet olarak bir ve beraber olalım. Millet olarak bunu başarırsak kimse bizim boynumuzu yere eğdiremez. Bu vesileyle gençlik kollarımızı, bu organizasyonda büyük emek sarf eden tanıtım ve medya başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.
Kampanya hakkında bilgi veren MİDDER Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Elber Furkan Arslan ise bu projenin gençlerden, özellikle Salihli ekibinden çıktığını kaydetti. Arslan, “Bizler Mehmetçik’imize destek olmak için önceki günlerde askerlik şubelerine giderek bizleri de askere alan dilekçelerini vermiştik. Şimdi de yine bağımsızlık mücadele veren Mehmetçik’imizin yanında olmak için onlara mektup yazıyoruz. Gençlerimizden, vatandaşlarımızdan mektup alıyoruz. Özellikle doğu illerimizde Van, Şırnak, Hakkari ve Diyarbakır’da bu organizasyonların yapıldığı haberini yeni aldık. 25 Şubat’ta 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yine devam edecek. İnşallah inanıyoruz ki Mehmetçik’imiz zaferle dönecek. Yazılan mektupları Mart ayında genel merkez ekibimiz, gençlik kolları ekibimiz ve gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızla beraber Hatay Hassa’daki sınır noktasına götüreceğiz” şeklinde konuştu.
“Gençlik Mehmetçik’e Yazıyor” isimli mektup kampanyasının ilk etabının 24 Şubat tarihinde MİDDER Van Şubesinde, 25 Şubat tarihinde ise Sivas, Hatay, Adana, Niğde ve Manisa merkezinde başlatılacağı belirtildi. Daha sonra belirlenen tarihlerde derneğin Türkiye’de bulunan diğer şubelerinde kampanyanın yürütüleceği bildirildi.

MİDDER, Mehmetçik için yazacak

MİDDER, Mehmetçik için yazacak

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler