KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Moda Bloggerı'nın testi pahalıya patladı! Hem binlerce lira harcadı, hem de çöp torbasına benzetti

    Tuhaf ürün yelpazesiyle sık sık gündeme gelen çevrimiçi perakende devi ASOS'un ürünlerini test eden moda bloggerı, aldığı ürünleri deneyip YouTube sayfasında paylaştı. Ürünlerin nasıl olduğunu göstermek isteyen blogger, birkaç parça ürüne yaklaşık 3 bin 264 TL harcadı.

    İngiltere merkezli online alışveriş sitesi ASOS, pahalı olduğu kadar tuhaf ürünleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Moda blogerı Roksana Janiszewska'da, 'çöp torbasına benzettiği' ürünleri deneyerek YouTube sayfasına yükledi.

    5

    Pembe kürk süslemeli şeffaf ceket, organze kumaştan pantolon ve ayak parmaklarını görebileceğiniz bir çift PVC spor ayakkabı deneyen blogger bunlara 246 TL ödediğini söyleyerek, ''Bu kelimenin tam anlamıyla elde edebileceğiniz en ucuz kumaş. Ve şu giydiklerimin hiçbir özelliği yok. En pahalı şeyin etiket olduğunu söyleyebilirim'' diye ekliyor.

    1

    2

    Daha sonra 'çöp torbasına' benzettiği kırmızı bir elbise deneyen genç kız bu elbise içinse 400 TL ödemiş. Blogger, ''Yarasa kol diye satılan şu elbiseye bakar mısınız bir çift çöp torbası gibi. Korkunç ve komik görünüyorlar'' diyor.

    3

    9

    İşte genç kızın toplamda 3 bin 264 TL harcağı diğer kıyafetler.

    4

    5

    6

    Yenidoğanlar için oyuncak seçimi nasıl olmalı?


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler