HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mucize kurtuluş! Herkes şaştı kaldı

Hatay'da, yolcu indirmek için aniden duran minibüse çarpan motosiklet sürücüsü Erol Mızrak, arkasından gelen motosikletli Ahmet Mansuroğlu'nun altında kalmaktan son anda kurtuldu

Hatay'da gezi turu düzenleyen motosikletli grup, Samandağ'a doğru yola çıktı. İki şeritli yolun sağ şeridinde ilerleyen gruptaki Erol Mızrak'ın kullandığı motosiklet yolcu indirmek için yolda aniden duran minibüse çarptı.

Ezilmekten son anda kurtuldu

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Erol Mızrak yola savruldu. Arkadan gelen motosikletli Ahmet Mansuroğlu son anda manevra yaparak düşen arkadaşını ezmekten kıl payı kurtuldu.

O anlar arkadaki motosikletli Ahmet Mansuroğlu'nun kaskında takılı olan kameraya yansıdı. Arkadaşlarının kaza geçirdiğini gören diğer motosikletliler hemen yardıma koştu.

Grup içindeki bir doktor yaralıya ilk müdahalede bulundu. Kaza yerinde yavaşlayan sürücüler ambulansın geliş yönünde yoğun trafik oluşturunca kaza geçiren motosikletlinin arkadaşları yolu açmak için büyük çaba sarfetti. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı Erol Mızrak'ı ambulansla hastaneye kaldırdı.

'30 yıldır buradan yolcu indirip bindiriyorum' cevabını aldık"

Kaza kaskındaki kameraya yansıyan ve düşen arkadaşını ezmekten son anda kurtulan Ahmet Mansuroğlu "Hatay Antakya'dan Samandağ'a doğru bir grup sürüşü organize ettik. Samandağ yolunda önümüzde seyreden dolmuş durulmayacak yolda aniden durunca arkadaşımız dolmuşa çarptı. Ben düşen arkadaşıma çarpmaktan ani manevra ile kıl payı kurtuldum. Hemen durup arkadaşımızın yanına koştuk. Aramızda bulunan doktor arkadaşımız ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans beklerken meraklı sürücüler yüzünden trafik felç oldu. Polis gelene kadar biz yolu açmaya çalıştık, trafik sıkışıklığı yüzünden ambulansın gelmesi gecikti. Ambulans ile hastaneye kaldırılan arkadaşımızın serçe parmağı kırıldı, diz kapağı çatladı ve motosikleti de kullanılamaz hale geldi. Dolmuş şoförüne burada durulmayacağını söyleyince '30 yıldır buradan yolcu indirip bindiriyorum' cevabını aldık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler