HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muharrem İnce'nin tartışma yaratan fotoğrafı! Gerçek ortaya çıktı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesine aitmiş gibi servis edilen fotoğrafı tartışma yarattı. Kısa süre içinde yayınlanan fotoğrafın 2014 yılında çekildiği ortaya çıktı. İnce, yayınlanan fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu.

Muharrem İnce'nin tartışma yaratan fotoğrafı! Gerçek ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nce gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi nerede olduğu tartışmalara neden olmuştu.

TAVLA OYNARKEN ÖĞRENMİŞ

Sabah Gazetesi tarafından Muharrem İnce'nin 15 Temmuz gecesi CHP Yalova İl Genel Meclis Üyesi kardeşi Hüseyin İnce ile birlikte Balıkesir'deki yazlık evde olduğu iddia edilmişti. İnce'nin yakınlarının anlattığına göre, o gece İnce ve kardeşi tavla oynarken darbe girişimi olduğunu öğrendiği öne sürülmüştü.

FOTOĞRAF TARTIŞMA YARATTI

Bazı haber sitelerinde Muharrrem İnce'nin bir kahvehanede oyun oynarken çekilen fotoğrafı, 15 Temmuz gecesine aitimiş gibi servis edildi. Yayınlanan fotoğraf kısa sürede tartışmalara ve tepkilere neden oldu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kısa süre sonra çekilen fotoğrafla ilgili gerçek ortaya çıktı. Fotoğrafın 28 Aralık 2014 yılında çekildiği öğrenildi. İnce'nin de o tarihte sosyal medya üzerinden fotoğrafı paylaştığı görüldü.

muharre

İNCE'DEN İLK AÇIKLAMA

Fotoğrafla ilgili Sözcü Gazetesi'ne konuşan İnce, “Camiye traktörle giren Temmuz'un 15'inde de deri mont giyer” dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler