HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhtarlardan Budak’a ziyaret

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Dallıdağ ve Handoğan köy muhtarları ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarların yanında olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muhtarlardan Budak’a ziyaret

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Dallıdağ ve Handoğan köy muhtarları ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarların yanında olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değerin altını çizen Budak, “Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması için muhtarların büyük önem taşıyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla biz siyasetçiler ve yöneticiler arasında direk köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz ve sürekli istişare yaptığımız yerel yöneticilerimizdir. Mahallelerde sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Hepimizin amacı hem Diyarbakır’ı hem de Ülkemizi daha da ileriye taşımaktır, bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Muhtarlardan Budak’a ziyaret

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler