KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Muhtemelen bilmediğiniz ev yapımı doğal reçeteler! Paranız cebinizde kalacak

    Her kadın güzel ve çekici olmak ister. Neyse ki, canlı bir görünüme kavuşmak için pahalı güzellik ürünlerinde para harcamaya gerek yok. En iyi sonuçları almanıza yardımcı olacak bazı etkili ev ilaçlarını bir araya getirdik.

    TUZLU SU

    1

    Tuzlu su çözeltisi şişmeyi azaltmaya ve yüzünüze yeni bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Tuzun suyun içinde çözün. Havluyu solüsyona batırın ve 10 dakika boyunca yüzünüze uygulayın.

    ZEYTİNYAĞLI MASAJ

    2

    Yüzünüze zeytinyağı ile masaj yapmak cildinizin temiz, yumuşak, pürüzsüz ve mat olmasını sağlar. İlk önce yüzünüze buhar banyosu uygulayarak 7 dakika boyunca masaj yapın. En iyi sonuçları elde etmek için, her 4-5 günde bir prosedürü tekrarlayın.

    SİVİLCEYE KARŞI BAL

    3

    Sivilceye biraz bal sürün ve 15 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile yıkayınız. Bu yöntem sivilcein boyunu küçültecek daha az dikkat çekmenizi sağlayacaktır.

    YÜZDEKİ İLTİHAP İÇİN GÖZ DAMLASI

    4

    Bu sinir bozucu sivilcelerden kurtulmanın bir başka yolu da göz damlası kullanmaktır. Kızarıklığı azaltan göz damlasını pamuğa damlatın. 3-5 dakika buzdolabına koyun. Ardından, pamuklu bezi iltihaplı bölgeye doğru hafifçe bastırın ve sivilce hemen hemen farkedilmez hale gelecektir.

    EV YAPIMI MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

    5

    Bir cam kavanozda 3: 1 oranında temiz suyla zeytinyağını karıştırın ve iyice çalkalayın, böylece malzemeler düzgün bir şekilde birleşir. Bu kadar!

    KARBONAT TÜYLERDEN KURTULMANIZI SAĞLAR

    6

    Küçük bir kapta, 1 tatlı kaşığı karnonat, 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ve 1 çorba kaşığı su karıştırın. alın bir macun elde edene kadar iyice karıştırın. Karışımı cilde sürün ve 5 dakika bekletin. Daha sonra sıcak su ile durulayın.

    GÖZ TORBALARINDAN KURTULMAK İÇİN

    7

    Bir bardak sıcak suya karbonat ekleyin ve iyice karıştırın. Bu karışıma pamuklu bir ped batırın ve ardından gözünüzün altındaki bölgeye uygulayın. Yaklaşık 10-15 dakika bekleyin, ardından kalıntıları yıkayın ve nemlendirici bir krem kullanın. Bu prosedürü her gün tekrarlayın. Yakında sonuçları fark edeceksiniz!

    SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN MUZ MASKESİ

    8

    1 muz, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı bal ve 1/2 bardak koyu birayı karıştırın. Bu maskeyi haftada bir kez kullanın ve şaşırtıcı sonuçları çok hızlı bir şekilde göreceksiniz.

    KİRPİKLERİN UZAMASI İÇİN

    9

    1/2 çay kaşığı hindistancevizi yağını 2 ila 4 damla lavanta esansiyel yağı ile birleştirin. Pamuklu pedi karışıma batırın kökten uca doğru silerek kirpiklere uygulayın. Bu ilacı haftada en az üç kez uygulayın ve kirpikleriniz zamanla daha kalın ve parlak hale gelecektir.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler