KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mükemmel Selfie çekmenin sırları

    Telefonlarımızın ön kameralarıyla verdiğimiz mücadele her zaman iyi sonuçlar ortaya çıkarmayabilir. Biraz çaba, biraz emekle şahane selfielere sahip olmanız mümkün. İşte ipuçlarımız:

    Açı her şey!
    Fotoğraflarda en iyi göründüğünüz açıyı bulmak biraz zaman alabilir. Bulmak için onlarca selfie çekmek zorunda kalsanız da yılmayın, deneyin.

    Ayna karşısında denemeler yapın
    Aynanın karşısında saç, makyaj, doğru açı provaları yaparak en iyi göründüğünüz halinizi tespit edebilirsiniz.

    Işığı arkanıza almalısınız
    İyi bir selfienin altın kurallarından biri de elbette ışık. Ters ışık nedeniyle her şey altüst olabilir. Selfie çekerken, hatta tüm fotoğraflarınızda mutlaka ışığı arkanıza alın.

    Kolunuzun görünmemesine dikkat edin
    Selfie çekerken kolunuzun görünmesi hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Bunu elbette fotoğraf uygulamalarıyla kırparak düzenleyebilirsiniz ya da selfie çubuğu kullanabilirsiniz.

    Arka planı önemseyin
    Selfiede elbette en önemli odak sizsiniz ancak arka planın da fotoğrafın önemli bir parçası olduğunu unutmayın. Temiz bir arka plan, kıyafetlerinizle uyumlu renkler selfienizi kesinlikle daha iyi kılacaktır.

    Bakımlı, temiz bir yüz
    Yüzünüzün daha iyi görünmesini istiyorsanız; cildinizin temiz, parlak ve makyajlı olmasına özen gösterin. Kameranın her zaman olduğudan daha fazla makyajı kaldırdığını unutmayın.

    Dozunda photoshop
    Photoshop, bazı kusurlarımızı kapatmak ya da bizi olduğumuzdan daha iyi göstermek konusunda uzman olabilir ancak bunu fazla abarttığınız vakit, doğallıktan tamamen uzaklaşarak yanıltıcı bir görüntüye ulaşırsınız.

    Selfieyi hangi telefonla çektiğiniz ise en önemli kuralımız
    Profesyonel fotoğraf makinelerini aratmayacak teknik özelliklere sahip akıllı bir telefonla şahane selfieleriniz olabilir. Telefonunuzun kamera özellikleri bu noktada oldukça önem taşıyor.

    HUAWEI P20 Pro’nin 3D Portrait Lighting özelliği sayesinde mükemmel self-portraitlere sahip olabilirsiniz. “

    HUA_NY_J18_0001_KSP-KV_Charlotte_x2_Blu_Leica_See_Britr_48SHT_RGB_V1 (1)...

    HUAWEI P20 Pro, estetik vizyonun akıllı bir fotoğrafa ışık tutan gelişmiş bir kamera sistemi ile buluştuğu devrim niteliğindeki Leica Üçlü Kamera ile bir kez daha öncülük ediyor. 24 MP'lik ön kamera ile çektiğiniz her self-portrait çarpıcı görünecektir. Gündüz veya gece canlı, keskin, göz kamaştırıcı görüntüler sunar.

    İncelemek için tıklayın

    .


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler