MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Sandal 100 bin liralık Bitcoin verecek!

Ver Gazı yarışmasıyla ekrana dönecek olan Mustafa Sandal 100 bin liralık Bitcoin ödül verecek.

Ankara Marka Festivali'nin ilk gününe Mustafa Sandal damga vurdu. Alkışlar ve çığlıklar içinde “İstersen Dağlar Yerinden Oynar” şarkısının kısa bir bölümünü seslendirerek sahneye çıkan Sandal, kendi markasını nasıl yarattığını ve yeni projelerini anlattı.

MUSTAFA SANDAL’DAN 100 BİN TL DEĞERİNDE BITCOIN!
Mustafa Sandal Ocak ayının sonunda “Ver Gazı” isimli bir yarışma programıyla ekranlara jüri olarak geleceğini söyledi. Yeni fikirlerin yarışacağı bu programda da ödülün 100 bin TL değerinde bitcoin olacağını duyurdu.

mustafa-sandal-2

Ardından Sandal, Türkiye’nin kripto para birimi için “cnmcgrm” (canım ciğerim) ismini önerdi. Destekleyenleri de bu haashtag altında beklediğini söyledi. Sandal salonu dolduran coşkulu kalabalığı “Mustafa bizi diskoya götür” şarkısı eşliğinde selfie çekerek terketti.

KENDİMİ DÜNYANIN EN İYİ DANSEDEN ADAMI SANIYORDUM
Sandal: “Bir marka yaratmak için kendi objektivitenizi kaybetmeniz, biraz da çılgın, deli olmalı ve farklı bakmalısınız” dedi. Fenomen şarkılarının oluşum süreçlerini anlatırken kendini de tiye alan Mustafa Sandal “Bu Kız Beni Görmeli” klip çekimlerinde Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü’nde dans ettiği sırada, herkes kendisine hayretler içinde bakarken, kendisini dünyanın en iyi danseden adamı sandığını söyledi.

“AYA BENZER YÜREĞİM” KLİBİNİ YOUTUBE’DAN SİLDİRMEYİ DÜŞÜNDÜM
Esprili diliyle tüm salonu kahkahaya boğan Sandal, Aya Benzer Yüreğim klibi için: “Bir gün oğlum Yaman Yavuz gelir de ‘Baba bu ne?’ der diye bu klibi Youtube’dan sildirmeyi bile düşündüm. Şaka bir yana iyi ki de yapmışım böyle şeyler. Dikkat edin’Aya Benzer Yüreğim’ şarkısından sonra ‘İsyankar’ şarkısı geliyor ve klipte neredeyse hiç hareket etmiyorum. Çünkü o klipten önce dans edemediğim gerçeğiyle karşılaşmıştım” dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler