YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mutfağımızın daimi sebzesi olan patates ile yapacağınız en lezzetli tarifler

    Oldukça kullanışlı olan patatesi pişen her yemeğin içinde değerlendirmek mümkün. İster çorbaya ister ana yemeğe isterseniz salatalara... Her bir yemeğin keyfini ikiye katlayan patatesle yapacağınız en güzel tarifleri ise sizler için derledik, buyursunlar...

    Patatesli ekmek

    ekmek

    En sağlıklı ve en lezzetli ekmeği kendi mutfağınızda pişirmek ister misiniz? Üstelik ekmeğinizin aroması patatesli olacak. Her bir dilimde keyif veren patatesli ekmek tarifi için tıklayın.

    Patatesli lokma

    lokma

    Minik patates toplarıyla akşam yemeğinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Tadı o kadar güzel ki minik topları ağzınıza atarken ipin ucunu kaçırabilirsiniz :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Sütlü patates çorbası

    çorba

    Eşsiz kıvamı ve lezzetiyle sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday sütlü patates çorbası. Soğuk havalarda farklı çorbalar denemek istiyorsanız size ısrarla tavsiye ediyoruz. İpeksi kıvamına bayılacaksınız... Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Patates kroket

    kroket

    Fast food restoranlarında bayılarak yediğimiz kroketlerin aynısını evimizde de yapmak mümkün. Özellikle tavuk yemeklerinin yanına yakışan patates kroketle lezzetli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. İster kızartın ister fırınlayın. Tercih sizin! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Biberiyeli sarımsaklı patates

    biberiye

    Sofraları güzelleştirmek onun işi! Öncesinde haşlanıp sonrasında sarımsak ve baharatlarla fırına giren patatesler çıtır çıtır muazzam bir yemeğe dönüşüyor. Başroldeki biberiye ise patatese ayrı bir aroma veriyor. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Soslu patates püresi

    püre

    Klasik püre tariflerinden sıkıldıysanız bir de bu tarifi denemelisiniz. Sosunda kullanılan mayonez ve yoğurt ile lezzeti doruklarda yaşamak mümkün. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Salatalıklı patates cacığı

    cacık

    Haşlanmış patates ve salatalığın akıllara durgunluk veren uyumu patatesli salatalık cacığı tarifinde saklı. Haşlanmış patates, rendelenmiş Çengelköy salatalığı, ezilmiş sarımsak, tava yoğurdu, mayonez ve doğranmış dereotunu karıştırıp soğuk olarak servis ediyoruz. Siz de bu lezzete şahit olmak istiyorsanız tarifin detaylarına tıklayın.

    Kıvrık patates

    kıvrık

    Son moda kıvrık patatesi kendi mutfağınızda yapmaya hazır olun! Kendisine güzel bir ziyafet çekmek isteyenler için en güzel atıştırmalık tarifini şuraya bırakıyoruz, şimdiden afiyetler...

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler