YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mutfağınızda 4 mucize ürünle çamaşırlarınızı yıkayın ve sonuca şaşırın!

    En inatçı lekeleri temizlemek o kadar zor ki bazen onlarca kez yıkasanız bile sonuç hüzün oluyor.

    Pahalı deterjanlar ve leke çıkarıcı kullanmanıza rağmen sonuçtan hala memnun değil misiniz? Muhtemelen, hayatınız boyunca neredeyse bir servet yatırdığınız deterjanlar zorlu lekeleri çıkarmaktan ziyade kıyafetlerinizin her yıkamada biraz daha eskimesine neden oldu. Özellikle beyaz kıyafetler için durum daha da vahim.

    Peki size kimyasallarla dolu leke çıkarıcılara tüm paranızı yatırmak zorunda olmadığınızı söylesek? Hem de herkesin mutfağında bulunan birkaç basit ve ekonomik ürün sayesinde!

    Değerli kıyafetlerinizdeki inatçı lekeleri çıkarmanın en iyi yollarından bazıları şunlardır:

    Karbonat

    Karbonat mükemmel bir leke çıkarıcıdır ve kullanımı oldukça kolaydır. 4 litre suya bir fincan karbonat ekleyin ve lekeli giysilerinizi karbonatlı suda bekeltin. 10 dakika kadar bekleyin ve çıkarın. Kurutmak için asın ve eski rengini almasını heyecanla izleyin.

    Aspirin

    Aspirin, en güçlü leke çıkarıcıların bile yapmadığı şekilde değerli beyazlarınızı orijinal haline döndürür. Tek yapmanız gereken bir kapta 5-6 aspirin ezmek ve lekeli bölgede bekletmek. Daha sonra normalde yaptığınız gibi yıkayın ve parlak beyaz giysilerinize hayran olun.

    Sirke ve Limon

    Limon suyu ve sirke karışımı, asidik yapısı sayesinde lekelerden kolayca kurtulmanızı sağlar. 1 fincen sirke 1 fincan limon suyunu karıştırın ve elbiselerinizi bu karışımla yıkayın. Hoş geldin! Yeni, temiz elbiseler!

    Bu üç doğal leke çıkarıcı çok etkilidir; bunlardan herhangi birini deneyebilir ve hangisinin sizin için en iyi sonuç verdiğini görebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler