YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ne yediğimizi bilmiyoruz! İçinde 1000'i aşan kimyasal barındırıyor

    Severek tükettiğimiz, hemen hemen her gün marketlerden, bakkaldan aldığımız yiyeceklerin ne olduğunu bilmeden tüketiyoruz. İçlerinde binlerce kimyasal barındıran gıdalar, özellikle çocukların tükettiği yiyecekler insan sağlığını her geçen gün tehlikeye sürüklüyor. İşte en çok talep gören ürünlerin şaşırtan içerikleri...

    1. Ketçap

    ketcap

    Buradaki konsantre, domates ve mısır nişastası içeren bir püredir. Konsantre içindeki domates miktarı ketçabın kalitesine bağlıdır ve% 6 ile% 10 arasında değişir . Ketçap yapıldığında, genellikle mısır şurubu eklenir, bu da onu korumak ve yapışkan hale getirmek için yardımcı olur. Ketcabın kalitesi arttıkça içeriğindeki yapay maddeler azalır.

    2. Patates cipsi

    patates cipsi

    Patates cipsi, sulandırılmamış patateslerden yıkama tozuna benzer şekilde patates unu kullanılarak hazırlanır. Buna pirinç veya mısır unu da eklenir. Yediğiniz şey aslında patatesten çok uzak...

    3. Mısır gevreği

    mısır gevreği

    Yukarıda belirtilen bileşenlerin dışında, bazı tahıl markaları palm yağı içerir. Ayrıca, mısır şurubu bir çoğunda bulunabilir . Bu yüksek miktarda fruktoz içerir - kutuda belirtilmeyen bir gerçektir.

    4. Meyveli yoğurt

    meyveli yoğurt

    Meyveli yoğurtlarda %1 ila %5 arasında değişen meyve dolgusu bulunur. Yani meyvenin kendisini yemek biraz zor. Aynı zamanda mısır nişastası, şeker, aromatizatörler, renklendiriciler ve asidik düzenleyiciler içerir.

    5. Sürülebilir çikolata

    nutella

    Diğer bileşenler arasında vanilya, emülsifiye edici maddeler, koyulaştırıcılar ve aromatizanlar bulunur.

    6. Beyaz çikolata

    beyaz çikolata

    Çikolata gerçekten sadece kakao yağı içermelidir, ama çoğu zaman palm yağı, hindistan cevizi yağı ve shea yağı içerir. Diğer bileşenler arasında emülsiyonlaştırıcılar (çoğunlukla, lesitin), aromatizatörler ve katkı maddeleri bulunur.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler