KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nisan ayında kaçırmamanız gereken etkinlik önerileri

    Nisan ayında kaçırmamanız gereken birbirinden keyifli etkinlik önerileri

    Nisan ayının gelmesiyle birlikte şehirde müziğin sesi yavaş yavaş yükselmeye başladı. Festivaller, konserler, tiyatro ve dahası... Bahar mevsiminde hem çocuklar hem yetişkinler için nefes alacak, baharın coşkusunu doyasıya yaşayacak birbirinden keyifli etkinlikler sanat severleri bekliyor. İşte nisan ayında kaçırmamanız gereken harikulade etkinlikler!
    -imge.incesoy@mynetgroup.com

    FESTİVAL

    PSM Caz Festivali
    Caz çatısı altında; blues, elektronik, world, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini buluşturan PSM Caz Festivali bu yıl 3. kez gerçekleşiyor. Zorlu PSM’nin tüm alanlarına yayılacak festivalin beş haftalık programında; unutulmayacak konserlerin yanı sıra konsept partiler, değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilecek paneller, farklı konseptlerin işleneceği atölyeler ve film gösterimleri de yer alacak. Festival aynı zamanda, geniş yelpazesiyle plak pazarı, açık havada ücretsiz etkinlikleri, film ve belgesel gösterimleri ile kültür-sanat hayatında başlattığı geleneğe devam edecek.

    HoliFest
    Dünyanın en eski festivallerinden biri olan, baharın gelişi ve yeniden doğuş anlamına gelen "Holi" kelimesinden alan Holifest, 20 Nisan İzmir Arena'ya, 27 Nisan Life Park İstanbul'a ve 04 Mayıs'ta ODTÜ Vişnelik' e geliyor! Türkiye’de dördüncü yılını kutlayan Holifest, misafirlerine eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralayarak tüm gün boyunca keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

    MilyonFest Kayseri
    Milyon Yapım Organizasyonu'yla Kayseri’nin en büyük festivali 12, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde müzikseverlerle buluşuyor. Athena’dan Ceza’ya; Mor ve Ötesi’nden Pentagram’a; Şebnem Ferah’tan Manga’ya yerli rock sahnesinin yıldızları bölge gençliğine üç günlük muhteşem bir festival deneyimi yaşatmak için Kayseri’ye geliyor.

    Sokak Festivali
    Selda Bağcan, Göksel, Cem Yıldız, Yasemin Mori, Ekin Beril, Monality, Uninvited Jazz Band, Selin Sümbültepe, sürpriz partiler ve daha fazlası... New York ve Miami’de özel sanat uygulamaları yapan Media Art Artist Sali Ferad küratörlüğünde, her sahne performansına özel planlanan Digital Art Technology uygulamaları eğlenceni ikiye katlayacak. Elinde en sevdiğin sokak lezzeti, canlı müzik performansı eşliğinde, arkadaşlarla çimlere sere serpe uzanmak... Ya da müziğin ritmine kendini kaptırıp, dans etmek... Ne dersin? Bizce "İyi ki geldik" dersin! O halde 27 - 28 Nisan - KüçükÇiftlik Park ajandana not etmeyi unutma.

    Diyet Fest
    Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve binlerce sağlıklı yaşam ilgilisini bir araya getiren Diyet Fest’in ikincisi, İçim Kefir ana sponsorluğunda 13-14 Nisanda KüçükÇiftlik Park’ta düzenleniyor. İki gün boyunca müzik, eğlence, güncel bilgiler ve spor bir arada Festivali düzenleyen Nutrition İstanbul, onlarca başarılı diyetisyeni bir araya getirerek sağlıklı beslenme adına cevaplanamamış tüm soruları yanıtlayacak. Gün boyu sürecek diyetisyen söyleşileriyle birlikte, alanında uzman isimlerin yer alacağı sağlıklı beslenme workshopları, festival ziyaretçilerine ücretsiz olacak.

    38. İstanbul Film Festivali
    75 uzun metrajlı 11 kısa filmle 38. yılında da İstanbul Film Festivali’nde yürekler sinema için atacak. Türkiye ve dünya sinemasının en nitelikli ve başarılı örneklerinden, yıldız oyuncular ve usta yönetmenlerle söyleşilere, 38. İstanbul Film Festivali, bu yıl 5-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Türkiye’nin en büyük uluslararası sinema etkinliği İstanbul Film Festivali, dünya sinemasının en yeni örneklerinden kült yapıtlara, usta yönetmenlerin son filmlerinden retrospektiflere ve yeni keşiflere zengin programıyla festival takipçileriyle buluşacak. Festival kapsamında, 12 gün boyunca, 19 bölümde 45 ülkeden 187 yönetmenin toplam 186 filminin gösteriminin yanı sıra konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek sohbetlerden konserlere ve endüstriye yönelik etkinliklere, sinemayla dolu günler yaşanacak.

    ÇOCUK ETKİNLİKLERİ

    Çocuklar Bilimle Buluşuyor
    İstMarina AVM, eğlenceli atölye çalışmaları ile de hafta sonuna renk katacak. 06 Nisan Cumartesi gerçekleşecek ‘Saksı Tasarlama Atölyesi’nde çocuklar, yaratıcılıkları kapsamında saksıları renk renk boyayıp, süsleyerek kendi saksılarını tasarlayacaklar. 07 Nisan Pazar günü, kaynakların doğru kullanımının önemini çocuklara aşılamak bilinciyle gerçekleştirilecek ‘Doğa Dostu Bez Çanta Tasarlama Atölyesi’nde ise tasarlanacak bez çantalarla çevre dostu ürünleri hayatımıza katma konusunda çocuklarda farkındalık yaratılacak. 15.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek atölye çalışmaları tüm çocukların ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek.

    Karton Şehir
    Gaye Cankaya'nın yönettiği Karton Şehir tiyatro oyunu, 20 -21 Nisan'da Zorlu PSM - Turkcell Platinum sahnesinde sizlerle... 4 yaş ve üzeri seyircisine Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde perdelerini açan oyun, çocuklara “birlik olmanın” ne kadar da önemli olduğunu anlatıyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan oyun, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluşturuyor. Aynı zamanda da son derece öğretici birçok mesaj içeriyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği KARTON ŞEHİR çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeyi vadediyor.

    SAHNE SANATLARI
    Lâl Hayal
    Bir Türkiye portresi olan Lâl Hayal, Songül Öden oyunculuğu ile 8 Nisan'da UniqHall'de seyircisiyle buluşuyor. "Lâl Hayal, farklı yaş ve sosyal statüden 7 kadının trajik komik hikayesini anlatır. Birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluşur. 16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog… Lâl Hayal’in trajik komik kadınları neye tanıklık edip susmuşlardır? Elmas, Zümrüt, Safire, İnci, Mercan, Yeşim, Firuze... Sahi, siz bu kadınlardan hangisini tanıyorsunuz?"

    Alice
    Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnedeki yerini alıyor… “ALICE” adı ile izleyicisiyle buluşacak olan müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice” olarak izleyicisinin karşına çıkmaya hazırlanırken, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşacak. Alice 17-18-19-22-23-24 Nisan'da Zorlu PSM'de.

    Güldür Güldür Show
    Ekranların beğenilen komedi programı Güldür Güldür Show, BKM'de seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
    Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışı ile yeni yaklaşımlar ve çözümleri ile kahkahanın adresi olmaya devam ediyor. Güldür Güldür sHOW, 24 Nisan'da BKM'de.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler