MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 123. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 123. bölümüyle 05 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV'de!

Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'in 123. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde, Bahar'ın hastalığı gittikçe ilerlemektedir ancak tek umut tedavidedir. Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu aradılar.

O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. FOX'un sevilen dizilerinden biri olan O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı öncesi O Hayat Benim son bölüm birçok sırrın ortaya çıkmasına neden oldu. O Hayat Benim son bölümde, Bahar'ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmaktı. Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demekti! Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar'a güç veren, Nuran'ın sevgisi ve yakınlığı oldu. O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı, 5 Mart Pazar akşamı FOX'ta yayınlanacak yeni bölümle ilgili ipuçları verecek.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O Hayat Benim son bölümde, Bahar'ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmak... Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demek! Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar'a güç veren, Nuran'ın sevgisi ve yakınlığı olur. Ateş ise Efsun'u suçlar Bahar'ın hastalığından dolayı... Efsun bir yandan da Sultan ve Arda'nın yanında olmak zorundadır. Çünkü Müge, Zeynep'le birlikte cinayet suçlamasıyla gözaltındadır. Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu ararken, Cemal'in ölümüyle ilgili sırrı kimsenin öğrenmemesi için akla karayı seçiyorlardır. Müge, ya çevresindeki herkes gibi bedel ödemekten kaçmaya çalışacak ya da işlediği suçun cezasına razı olacaktır. Babası Asım'ın yanlarına dönmesini isterken Müge'nin aklında aslında bambaşka şeyler olduğunu, Atahan ailesi çok acı bir şekilde öğrenmek üzeredir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler